Sven Wittekind na květnovém Pig Festu

Sven Wittekind na květnovém Pig Festu

22. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Další porce prasečích dobrůtek bude servírována v pátek 17. května v prostorách plzeňského Pekla. Největší západočeský festival elektronické hudby Pig Fest se ve své klasické techno verzi odehraje už podvanácté. Pojďme se tedy podívat, jakým směrem se evoluce tohoto sympatického sudokopytníka ubrala tentokrát.
Hlavní hvězda bude západního dovozu a je jí Sven Wittekind z Německa, jehož jméno již důvěrně znají návštěvníci brněnské Apokalypsy. Tento mladý DJ o svých setech tvrdí, že mají temný až strašidelný podtext a je dost dobře možné, že se kvůli němu budeme všichni tak trochu bát.

O vaši přízeň se ale budou ucházet i další silní hráči a tentokrát půjde skutečně o zápasy, i když striktně hudební. Velká část večera bude ve stylu „battle“ a těšit se tak můžete na souboje Quickie vs. THC, Steen vs. The Keeper a Golpe vs. Muerte. Nebude chybět ani DJ Agent a příležitost zahrát si dostane i vítěz dalšího kola soutěže o Pig Fest superstar.

Do neprobádaných končin ufounské technologie se posune technické zázemí festivalu. Při konstrukci pódia budou využity zcela nové světelné trubice, plazma obrazovky, lasery, videoprojekce, pyrotechnika a další efekty, které dohromady dají vzniknout tomu, čehož pracovní název zní hvězdná brána. Psychicky labilnější jedince je třeba předem upozornit, že pocity propadání se do paralelního vesmíru budou čistě imaginární povahy.

Zároveň se nenechte překvapit ani zvýšeným výskytem humanoidů a jiných umělých inteligencí, které byli specielně pro Pig Fest vyvinuty v přísně tajných výzkumných laboratořích. V Pekle zavlají i nové prapory se symboly prasečího impéria, které potvrdí úspěšnou kolonizaci prostoru. Přibudou nafukovací dekorace a mnoho dalších velkých či menších vylepšení k potěše oka, ucha i ducha. Všichni příchozí budou též systematicky rozmazlováni přísunem čerstvého ovoce.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Sobota 17. 5. 2008
Vstup: Předprodej 229 Kč, na místě 299 Kč
Vystupují:
Sven Wittekind, Quickie vs. THC, Steen vs. The Keeper, Golpe vs. Muerte, Agent + Pig Fest superstar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika