Pojede TRAMix... čarodějnická!

Pojede TRAMix... čarodějnická!

22. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Poslední dubnový den, tedy čarodějnice, čarodky, čáry, se dají oslavit různě. TRAMix crew připravila pro příznivce pořádně rozjetého mejdanu, dobrého pití a kvalitní elektornické hudby čarodějnický Amundsen TRAMix ve středu 30.4. Máme pro vás soutěž o 2x 2 jízdenky.
Od 22:00 si můžete užít ohnivou jízdu Prahou s dj sety Dana Cooleyho (Disco is Back special mix) a residenta TRAMixu dje Madmana. Jako vždy bude plně připravena paluba moderního tramvajového vozu s instalovanou výkonnou zvukovou aparaturou. Bílé zářivky jsou vypnuty a místo nich je vnitřní prostor vybaven barevnou světelnou show. V tramvaji jsou k dispozici dva bary, na kterých můžete popíjet nealko, pivo, Amundsen vodka vs. Red Bull křídla a další vybrané nápoje. Ale hlavně.. Music is the reason! Vstupenky do tramvaje pořídíte v partnerském předprodeji Ticketstream za 290,- Kč www.ticketstream.cz.

tramix

Po půlnoci vše pokračuje v klubu Roxy, před kterým vás vysadíme a kam máte z TRAMixu vstupenku zdarma. Pokračovat se bude na One Night! se special hosty z Anglie – Spooky (Duncan Forbes a Charlie May dj set), kteří jsou nejen známými producenty několika legendárních hitů, ale také skvělou dvojkou za gramofony.. Oblíbeným mejdanem z produkce Roxy a Radia 1 vás budou až do rána provázet také resident djs Josef Sedloň, Dan Cooley a Bela En.

Zasoutěž si o jízdenky
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRAMIX

Středa 30. 4. 2008
Vstup: Předprodej 290 Kč
Vystupují:
Dan Cooley (Disco is back dj set), Madman (TRAMix specialist)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

24. 04. 2008 | 11:14:17
+0 | -0

Fakt fajn

Chcel som ist až na TRASH ale ak vyhrám lupeny tak pojdem v tramwayi na party.
SOUTĚŽTE
TRAMix
2x 2 jízdenky
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika