Dva Warm-upy na CzechPoint

Dva Warm-upy na CzechPoint

06. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Chystáte se v pátek 16. května do Abatonu na speciální vydání party CzechPoint? A nebo to tentokrát nevyjde? Oba dva důvody hovoří pro to, proč taky třeba zajít přesně týden před jejím propuknutím do útulných prostor žižkovského klubu Visitor.
Zde se totiž během víkendu 9. – 10. května uskuteční, jak už je CzechPointu vlastní, 2 stylově různorodé warm upy, na kterých vystoupí valná většina djs, kteří to pak o týden později naplno rozbalí v Abatonu.

V pátek 9.5. se můžete těšit na společný Drum´n´bass & Reggae Warm UP. Klub bude pro tento večer speciálně upraven a každý z hudebních stylů si tak budete moc užít zvlášť. Na horním baru bude znít do pohody reggaečko a dancehall a hrát Vám budou djs: Misho & Mino, Ross the Boss, Jah Atom djs a MCík Leevi z Namimbie. O patro níž budou kupředu uhánět rychlejší, zlámané beaty z pod rukou djs: Beast 67, Frock, Meela, Dioptrick a Dope.

V sobotu 10.5. se pak beaty srovnají a rozjede se Techno Warm UP, na kterém vystoupí djs: Deepdance, Logick, Unit a Zviry.

czechpoint

Oba večery začínají už ve 20:00h, vstupík na ně je zdarma a specialitkou bude možnost pořídit si lístek do Abatonu za spešl warm up cenu pouhých 80 kaček! Prostřednictvím emailové rezervace na stránkách www.nwp.cz nebo od dnešního dne, tj. středy 7.5. i na nově otevřených prodejních místech v klubech: Propaganda (Pštrossova 29, P-1), Visitor (Koněvova 43) a Molekula (Roháčova 6, P-3) to je sice stále za lidových 100,-, na místě to pak už ale bude do 11h za 150,- a po 11h za 180,-. Levnější už to tedy fakt nebude, a tak využijte téhle jedinečné šance a kromě poslechu skvělé muziky si můžete ušetřit i nějakou tu korunu!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 7

Pátek 16. 5. 2008
Vstup: 100/150/180 Kč
Vystupují:
1st "Techno.cz" Techno stage - Toky, Kwaczo /live/, Daho & Ginger, Deepdance, Sidecar vs. Zviry, Unit. 2nd "Poslouchej.net" Drum´n´Bass stage - Denius, Shede, Freakox, Frock, Dope, Meela. 3rd "Sety.cz" Tekno/acid/breakz stage - Q-bass /live/, Sherpa, Smelich, Dobitek, Ada & Ascha aka Space Patrol, Dr. Kohes. 4th "Rádio 1" Reggae stage - Misho & Mino, Ross the Boss, Jah Atom, MC Turner, MC Leevi, MC Lady Black.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika