Exkluzivní soutěž se Samsung

Exkluzivní soutěž se Samsung

08. 05. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Ve spolupráci se Samsung Mobile a agenturou United Music jsme pro vás připravili exkluzivní soutěž o luxusní mobilní telefon Samsung SGH-F250. Soutěž bude slosována 31.5.2008 a my vám přejeme štěstí ve hře.
V soutežní otázce se vás ptáme, se kterou party právě pořádá Samsung Club soutěž o vstupenky?

samsung mobile a) Sensation White
b) Prague Session 2008
c) Transmission

samsung
Své odpovědi nám zasílejte v tradičním soutěžním formuláři.
samsung

Hudba, která stejně dobře vypadá, jako zní

Berete hudbu stejně vážně jako udržování kontaktů s okolním světem a nechcete dělat žádné kompromisy. Proto je tady Samsung SGH-F250. Mobilní telefon, který byl vyroben speciálně pro mladé milovníky hudby jako jste Vy. Jednoduchý, atraktivní a stylový design mobilního telefonu, který nabízí zároveň hudební i telefonní funkce. Užijte si hudbu i telefon na 100%, aniž byste museli dělat kompromisy, co se týká stylu nebo výkonu. S novým hudebním mobilem od Samsungu máte prostě všechno.

100% hudby umožňuje neomezený poslech

Díky síle rozhýbat Vás, nabízí tento mobilní telefon milovníkům hudby dokonalý uživatelský zážitek. S rychlými a kontrolními tlačítky výhodně umístěnými vpředu a na boku a zdokonalenými stereo-reproduktory umístěnými vzadu, je tento mobilní telefon celý o Vašem požitku z melodií na cestě, které můžete v módu offline nepřetržitě hrát až 14 hodin. Funkce MTP a WMDRM nabízí jednoduché varianty synchronizace a zabudovaný FM-radiopřijímač dále rozšiřuje možnosti Vaší zábavy tím o neustálý přísun aktuálních zpráv a informací.

100% telefon se přizpůsobí vašemu stylu komunikace

Zůstat v kontaktu, i když jste na cestách, nebylo nikdy snazší. Telefon SGH-F250 spojuje nejmodernější funkčnost v jednoduchém a přesto důmyslném designu, který pomáhá uživateli mobilu zůstat ve spojení a mít vše pod kontrolou. Vysuňte displej a objevte úžasnou kovovou klávesnici pro volání a textové zprávy. Velký dvoupalcový displej je vaším vstupem k velkému množství funkcí včetně fotoaparátu s 1,3 megapixely a čtyřnásobným digitálním zoomem, USB 2.0, připojitelností Bluetooth 2.0 EDR a celou řadou pohodlných funkcí pro správu osobních dat.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

17. 07. 2008 | 16:32:14
+0 | -0
Ja si myslim ze tento telefon je dokonale viroben s dokonalyma funkcema

17. 07. 2008 | 16:30:51
+0 | -0

Exkluzivni soutez o Samsung

Sensation white
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika