Oficialní vyjádřeni k Electronic Connection

Oficialní vyjádřeni k Electronic Connection

08. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 2.května 2008 proběhla premiéra halové akce Electronic Connection v pražské Aréně HC Sparta a co si budeme nalhávat, určitě si vyžádala svoji nováčkovskou daň. Oficiální vyjádření pořadatele uvnitř článku.
Team Electronic Connection: Napřed bychom chtěli poděkovat všem návštěvníkům páteční Electronic Connection, kteří do holešovické haly přišli a skvěle podpořili tuto naší první halovou párty, i přes značné nedostatky, které akci provázely. Udělat tento event bylo pro náš tým velice obtížné a stálo nás to mnoho sil. Vzhledem k předprodeji lístků, který se nijak dramaticky nezvýšil ani poslední týden před akcí jsme museli kompletně přebudovat celou koncepci akce a to rozhodně nebylo jednoduché. Znamenalo to zmenšit stage, zkrátit ji opticky na délku haly a také tomu přizpůsobit další technické náležitosti. Museli jsme omezit část supportu, na kterém mělo být zavěšeno více slibované světelné techniky a laserů.

Díky naší komunikační chybě došlo k absenci šaten. Bohužel se nám na poslední chvíli již nepodařilo zajistit náhradní a adekvátní prostory pro šatny,protože by musely být umístěny až v horních patrech haly a tudíž by ani nemohly dobře plnit svoji funkci. Tímto se omlouváme všem návštěvníkům za vzniklé potíže s odloženými věcmi.

Chtěli bychom poděkovat za profesionální přístup pracovníků a výkon firmy High Lite Touring za jejich špičkové ozvučení haly jedním z nejlepších zvukových systémů L´Acoustic a za skvělé provedení light show. Dále děkujeme teamu z firmy Cube Vision za celkové zpracování dramaturgie a veškeré vizualizace na 10 plazmových obrazovkách a 3 projekčních plátnech.

Omlouváme se návštěvníkům, že na samotné akci nebyly předem avizované pyroefekty, které původně měly zabezpečovat ateliéry Barrandov a také performance, které měly nachystány speciální vystoupení se svými pyroefekty. Díky zmenšení stage a závazku vůči pronajímateli v den samotné akce nemohly být avizované pyroefekty kvůli bezpečnosti návštěvníků a vystupujících použity.

Všichni účinkující Dj´s dorazili a odehráli podle nás výborné sety. Až na Johana Gielena, který svou neúčastí zklamal nás i spousty fanoušků, kteří se na něj těšili. Velký respekt patří LayDee Jane a Fredu Bakerovi , kteří ve svém společném setu předvedli skvělou ranní show.

Chtěli bychom ještě jednou poděkovat všem návštěvníkům za atmosféru v hale i přes veškeré vzniklé potíže, které akci z naší strany doprovázely . Z těchto chyb se do budoucna poučíme a vše vám vynahradíme na druhém díle Electronic Connection.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC CONNECTION

Pátek 2. 5. 2008
Vstup: Předprodej 550 Kč, na místě 700 Kč
Vystupují:
Pete Tong, Cosmic Gate, Sébastien Léger, Dave Spoon, Johan Gielen, Fred Baker, LayDee Jane a Martin Hloch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika