Ministry of Sound se vrací do Meccy

Ministry of Sound se vrací do Meccy

12. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Klub Mecca se stal prvním českým klubem v historii, kterému se podařilo navázat exkluzivní spolupráci s nejznámějším tanečním klubem světa – Ministry of Sound. Po úspěšném roce 2007 bude tato spolupráce pokračovat i v roce nadcházejícím, a to s ještě větší razancí.
Opět nebudou chybět originální dekorace, legendární obří gramofony, nejlepší tanečnice a videoprojekce – vše v duchu Ministry of Sound. Spolu s Ministry of Sound poprvé v květnu představíme v České republice producenta a DJe - Shana Kehoe. Tento talentovaný DJ, který pochází původem z Irska, má za sebou více než čtrnáctiletou DJskou kariéru a mnohé produkční úspěchy. Spolu se svým produkčním partnerem Robem Hawkem vydali skladbu "Money for Nothing", která se okamžitě stala obrovským hitem, našla si cestu do DJ bagů všech DJských hvězd, stejně jako do éteru BBC Radia 1 či Galaxy FM.

Jeho vystoupení v rámci Ministry of Sound tour zaznamenala v průběhu roku 2007 obrovské úspěchy po celém světě. V současnosti oblétá s britským party kolosem svět, a proto si jeho unikátní mix nesmíte nechat ujít. Spolu s hlavní hvězdou vystoupí král naší house music a bez pochyb nejúspěšnější DJ a producent za hranicemi České republiky - DJ Neo. Ve 22 letech vydal singl u nejslavnějšího amerického labelu Subliminal, o rok později své první autorské album, které v recenzi označil Xmag za nejlepší české taneční album všech dob. Dnes má za sebou nespočet remixů, 7 alb, 2 nominace na české Grammy a ve studiu se potkává s takovými veličinami světové house music, jako Jocelyn Brown, Soraya nebo Tara McDonald. Mladou krev bude tento večer zastupovat energický talent se smyslem pro precizní mixování - DJ Fcuk.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINISTRY OF SOUND

Sobota 17. 5. 2008
Vstup: 190/350 Kč
Vystupují:
Djs: Shan Kehoe, Neo, Fcuk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika