Be Fresh: Svěží party v Martinickém paláci

Be Fresh: Svěží party v Martinickém paláci

18. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Be Fresh je sérií úspěšných tanečních parties ve středočeských a pražských klubech. Šesté pokračování se připravuje v nově vznikajícím prostoru Martinického paláce na Hradčanském naměstí v čele s Michaelem C.
Pro toto šesté pokračování jsou pro vás připraveny 2 hudební stage s výběrem, který uspokojí každého návštěvníka a oslnivá laserová show. K dispozici bude několik barů s velmi příznivými cenami (pivo 25 Kč, Semtex + vodka 50 Kč) a zdarma dostupným ovocem pro zdravé občerstvení. Na nádvoří paláce se budou podávat grilované speciality pro vyhládlé návštěvníky.

Martinicky palác

Headlinerem večera se stává přední český trance DJ a producent Michael C, který vám přednese svůj osobitý styl na hranici tranceu, electra a techna. V podobně dráždivém rytmu zahraje i duo Rewalkers, složené z dvojice Rewis a Pete Walk, které znáte z party Mind v Retru Music Hall a nedávno měli úspěšné vystoupení na brněnské E-motion. Kromě samotného hraní se začali věnovat vlastní produkci a na kontě mají svůj první počin – Aliencity ve spolupráci se slovenským DJem a producentem Eddiem Senderem. Hlavní stage doplní svými energickými houseovými sety rezidenti party Marty Fish a Snoofy, pořádající taneční akce pod značkou Follow The Signals.

Druhá stage bude v rukou ostřílených matadorů naší scény DJe Aiffela a Milana Kroužila (milankrouzil.com). Prvně jmenovaný je tvůrcem vůbec prvního a nejznámějšího DJ obchodu v Čechách a druhého můžete slýchat každou neděli od 20h na Dance radiu v již řadu let vysílaném pořadu Clubmix. Dále uslyšíte progressive house a funky techno v podání DJe a nadaného grafika Toma Savera a neposledně také DJe a producenta Jigu, hrajícího kombinaci electro-houseu, minimalu a techna.

www.signals.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE FRESH 6

Pátek 23. 5. 2008
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
1.stage: Michael C,Rewalkers, Marty Fish, Snoofy # 2.stage: Aiffel, Milan Krouzil, Jiga, Tom Saver
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Laky
19. 05. 2008 | 13:27:32
+0 | -0

Good Job

Martine, dost dobrý ! Gratulace za celý ČelEj ! :-)





SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika