Marco V: Zahraju tvrději, než jste u mne zvyklí

Marco V: Zahraju tvrději, než jste u mne zvyklí

27. 05. 2008  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Před neúprosně se blížící druhou českou Sensation White nám Marco V odpovídal na zajímavé otázky našeho redaktora Honzina. Mimo to, že naznačil co nás v jeho podání tuto sobotu čeká, prozradil i své další letošní plány.
Je tomu celkem dlouho, co jsme se viděli naposledy. Jak se ti hrálo na letošní Trance Energy? V porovnání s ostatními ročníky, na kterých si vystupoval?
Tak to teda děkuji :o). Pro mě to byl šestý nebo sedmý ročník TE na kterém jsem hrál a tento ročník byl velmi speciální, opravdu jsem si ho užil.

Českou Republiku jsi navštívil už čtyřikrát. Můžeš mi říci, jakou na tebe udělala dojem česká taneční scéna a lidé? Co si tak pamatuji, kde jsem za tebou byl, tak to je 2x T-mobile Arena, 1x Veletržní palác, a 1x club Semilaso v Brně. Jaké máš vzpomínky na tyto akce?
V ČR se mi hraje opravdu dobře a rád se k vám vracím. Vždy je zde velmi příjemná atmosféra, zvlášť dobře se mi hrálo na Combinations, kde jsem odehrál dlouhý set a to je přesně to, co mám rád.

marco v

Když se podívám na seznam tvých Sensation parties na kterých jsi vystupoval, tak vidím, že jsi celkem častým účastníkem a to většinou na Sensation White. Už jsi byl dvakrát v Belgii, jednou v Polsku a Litvě, samozřejmě nelze opomenout domácí půda (NL), kde jsi vystupoval již třikrát z toho jednou na Sensation Black. Jaký ty sám máš vztah k SW a jak se ti na které hrálo?
Nejlepší Sensation party je pro mě ta z roku 2001. Tak to, že hraji na několika SW po celém světě je zapříčiněno tím, že moje hudba se hodí ke všemu. Není to techno, house, progressive nebo trance je to poskládaní tak, že od každého hraji trochu.

Poslední den v květnu zamíříš i k nám do České republiky na Sensation White. Je to již náš druhý ročník a tato párty je již vyprodána. Dle line-upu budeš vystupovat jako poslední DJ, prozradíš, na co se můžeme těšit?

Rozhodně budu hrát hodně nových věcí z mého nového alba, které v brzké době vydám. A jelikož budu hrát jako poslední, tak se můžete těšit na něco tvrdšího a rychlejšího, než jste od mě zvyklí.

Po tom co jsem projel tvé dates, tak jsem zjistil, že máš vcelku nabitý program - až čtyři vystoupení za jeden den. Máš v plánu si taky někdy odpočinout, co tvé plány na léto, nějaká dovolená nebo tak? Máš nějaké letní oblíbené místo, kam se rád vracíš?

V létě vždy tak na měsíc s celou svoji rodinou jezdím do Španělska a snažím se hrát v bezprostřední blízkosti nebo v rozumném dosahu od našeho letoviska. Mezi jednotlivými vytoupeními si tak vždy nějaký ten čas na dovolenou najdu. No a v zimě vždy tak na dva až tři týdny vyrazím do Koi Samui (Thaijsko) na dovolenou.

Dozvěděl jsem se, že v září vydáš své třetí autorské album. Můžeš nám o něm něco v této době prozradit, nebo zatím vše necháš pěkně pod pokličkou do poslední chvíle? Také koukám, že vychází Marco V Mix-album - "Dubai Sessions" (Release party byla stanovena na 10. května ve vyhlášeném klubu Chi@The Lodge , Oud Metha, v Dubaii). Přijdeš mi jako dost zaneprázdněný člověk, máš čas i na něco jiného, než na produkci, DJing a cestování?
No bohužel moc toho volného času není, ale to co dělám mě baví. Release party k mé nové kompilaci, jež se konala v Dubai, byla fantasticka. Byl to openair club s dobrou atmosférou a hraní jsem si tam užil. Nové album zatím není zcela dokončené, ale tracky co už mám vytvořené jsou více tranceovější, než ty co byly na minulém albu 200V

S blížícím se vydáním třetího autorského alba se blíží i datum 12. září, na který máš naplánovaný Incharge Outdoor 2008 festival. Asi neprozradíš koho jsi si pozval jako speciálního hosta pro tento event? Nebo snad ano? :o) Nebo to bude jako poslední ročník, kdy jsi hrál celý večer sám?
Release party se bude konat v openair divadlu uprostřed lesa v mém rodném městě. Tato párty již proběhla v roce 2005 k oslavě vydání alba 200V. Pro letošní ročník nebudu hrát sám jako ten minulý, ale pozval jsem si dva hosty a to Benjamina Batese a Rogera Martineze.

Celkem se mi i zamlouvá tvá myšlenka Toptenmix. Prozradíš, jak jsi k tomu dospěl?

Myslel jsem si, že je lepší mít mix svých oblíbených 10ti tracků, než jen samotný tracklist. Zprvu top ten mix byl k dispozici pouze na mých webových stránkách, ale dorazilo na něj tolik reakcí, že jsem se rozhodl ho umístit na internetové rádio. Takže teď je možné top ten mix slýchat každou čtvrtou středu v měsíci na DI.FM. S tímto top ten mixem jsem velmi spokojen, je to pro mě dobrá cesta, jak se lidé mohou dozvědět každý měsíc o tom co rád poslouchám a hraji.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION WHITE

Sobota 31. 5. 2008
Vstup: 1090/1375/1650 Kč, Golden za 4.490 Kč
Vystupují:
Markus Schulz, Axwell, marco V, Fedde le Grand, Laidback Luke a Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Sensation White
1x 2 vstupy + CD Markus Schulz - Progression
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika