TRAMix.. AXE.. Mecca..

TRAMix.. AXE.. Mecca..

28. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
to jsou tři podstatné pojmy pro datum 6.6.2008. Právě tato páteční noc bude v Praze ve znamení červnové party jízdy městem a divokého mejdanu od soumraku do úsvitu. O vás čeká a nemine se dozvíte v článku.
Zasoutěž si o 2x 2 jízdenky na Tramix + Rehab v Mecce

TRAMix
jako vždy odstartuje přesně ve 22:00 (vstupenky v předprodeji od pátku 30.5. v síti Ticketportal) z Náměstí Míru, kde bude přistaven moderní tramvajový vůz vybavený sound systémem, světelnou show, bohatě zásobenými bary a dalšími čekanými a nečekanými zpestřeními. Plynulou jízdu Prahou navíc umocní funky house sety v podání hosta dje Rogera Venzenta a residentního dje Madmana. A když už se vám bude zdát, že jste protančili a prokalili celou noc, tak zjistíte, že je teprve půl hodiny po půlnoci, tramvaj zastavuje před klubem Mecca, vy přestupujete se vstupenkou zdarma a pokračujete v rozjeté zábavě..

AXE bude nedílnou součástí této nevšední noci a to jak na palubě TRAMix tak následně na Rehab party v Mecce. Během noci potkáte jednoho nevšedního muže, dostanete nějaký voňavý nebo svítící dáreček a určitě zkusíte štěstí v zajímavé loterii. Axe vás prostě bude provázet skoro na každém kroku nebo koleji z Náměstí Míru až do ulice U Průhonu..

Mecca, kde bude červnová TRAMix party pokračovat, změní pro tuto noc svůj status z klubu na rehabilitační zařízení.. Primářem se stane německý specialista a zvukový chirurg Tomcraft, jehož terapie Loneliness zasáhla skoro celý svět, asistovat mu budou neméně zdatní odborníci Nesquick s Jackem Roxem a visuální léčbu vezmou na svá bedra krásné sestřičky.

tramix

Sečteno, podtrženo.. bude to řádnej mejdan a škoda na něm chybět. Vstupenky seženete v předprodeji Ticketportal za 290 Kč a vstupenka platí do tramvaje i následně do klubu. Informace sleduj na www.tramix.cz , soutěž rozjede server www.poslouchej.net.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRAMix

Pátek 6. 6. 2008
Vstup: Předprodej 290 Kč
Vystupují:
Roger Venzent a Madman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TRAMix - 6.6.
2x 2 jízdenky
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika