Červnová Smash s Cartonnage

Červnová Smash s Cartonnage

02. 06. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I když tentokrát odlétáme bez monster headlinera, který není v něčem jedinečný, nejlepší nebo minimálně alespoň legenda, snad už věříte, že vám i tentokrát spadne čelist a nepomůžou ani tříbodové bezpečnostní pásy.
Všichni hosté na horní se totiž představí představí naživo a jako bonus zahraje dokonce opravdická akustická kapela s opravdickejma bubnama, opravdickou živou zpěvačkou atd. Inteligentní pop, kytarovej nářez i baladické smyčce, profíci za svými nástroji i ve studiu a Vanda Choco s andělským hláskem tvoří dohromady projekt Cartonnage, kterému před třemi měsíci vyšlo na cz poměry originální album plné zábavy s názvem Curiously Connected. Opravdickej SmashUltraPop!



Zpoza laptopů a hejblátek poté publikum osloví tři osobité projekty, pro které těžko hledat synonyma. Jednočlenný projekt Sonority osloví osobitým pojetím „minimalnu breakz IDM electroromantiky“ v současné elektronice. Často hraje i poslechově, ale pro tentokrát máme slíbený taneční set na míru rozSmashovanému publiku. Na archaicko futuristický průlet pozve dvoučlenný projekt 1A2V1, aby nás pod rouškou „8bit computer world“ zvuku minulosti nechal rozplývat se v „audiovisual massacre“ barvách budoucnosti. A aby té akustiky nebylo málo, exkluzivně vylámaný set vytáhne ze svých kontrolerů Acoustic Terrorist. Jeho discem nasáklé electrobreaky představují poslední článek ke zvukové celistvosti nebo naopak totální zvrácenosti na hlavní stage. Za vyčichlý papriky s gramcema tak budou jen a pouze intergalaktičtí Mašínové z planety Funck, který celej život jenom tahaj kufry.

Možná si někdo všimnul, že v názvu ani popisu muziky na horní stage vyjímečně nepadlo slovo „eklektika“. Je tomu tak naprosto úmyslně, tohle slovo totiž nelze odpárat od bandy, která se postará o atmo & vrtění & mejdan dole. Bez jednoho deset let totiž pánové a dámy kormidlují dobře známou stejnojmennou klubovku Eclectica, která vezme Smash útokem ve složení Forest, Foxman, Tall a Blue. Můžeme bezpečně očekávat, že dolní palubu na celou noc rozvlní polámané rytmy s příměsí jazzu, detroitskej funky sound nebo abstraktní beaty.

Pro všechny pak bude k mání jedinečný a v průběhu léta taky solidně ověřený vynález našich specialistů v oboru A.L.C. - exkluzivní SMASH drink! V týdnu před akcí můžete očekávat další informace a to nejen pro očka, ale taky pro zmlsaná ouška Jedenácté pokračování podcastu Masáž bude totiž věnováno speciálně sedmému Smashi, takže se těšte na muziku účinkujících. Tak laďte formu, děcka, za chvíli svištíme!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SMASH!

Sobota 14. 6. 2008
Vstup: Do 22hod 60 Kč, poté 100 Kč
Vystupují:
Cartonnage, Sonority, 1A2V1, Acustic Terrorist, Machine Funck, Blue, Tall, Foxman, Forest
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika