Sobotní warm up k SOL

Sobotní warm up k SOL

14. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Oblíbený festival elektronické hudby Summer Of Love startuje měsíc před vypuknutím léta lásky na dostihovém závodišti sérií rozličných warm upů, na kterých se představí vybraní zástupci ze všech stageí festivalu.
Ať už holdujete svěžímu houseu, energickému electru, neklidnému technu, drum‚n‘basseu nebo tranceové eufórii, každý si určitě najdete svoji oblíbenou muziku na některé z téměř 20ti warm up párties festivalu Summer Of Love. Pojďme si ale představit naši tour pěkně od začátku.

V sobotu 19.7.2008 začneme hned ve velkém stylu na mimořádné akci v prostorách východočeského klubu Mlejn v Sadové u Hradce Králové. Ojedinělé prostory klubu v třípatrovém mlýnu, který každý víkend ožívá nejrůznějšími akcemi, zažijí již za necelých 14 dní tak trochu jinou akci. Warm Up Summer Of Love – 3 level indoor festival. Jako jediná warm up nabídne hned 3 stage a na každé z nich to nejlepší, co nabízí současná česká scéna.

TECHNO STAGE: Nika 77, Kaisersoze, Padrť aka Řeznyk & Dialect, Tzésar, Kesz

Nika 77 – Půvabná tmavovláska za mixem? Nikdo jiný než Nika 77, techno djane patřící mezi přední české djs, která se djingu věnuje od roku 1997. Dlouho po ni nebylo ve východních Čechách vidu ani slechu, nyní se vrací v plné síle ukázat, co je u ní nového.

Kaiserzose – Jeden z prvních moravských techno djs patřící dle nás svoji pílí a umem mezi opravdovou špičku techno scény v ČR. Málokterý český dj dokáže vytěžit z techno ingrediencí na vinylech tolik jako Kaisersoze. Nekompromisní techno nářez, který Vás přesvědčí o tom, že nejen hard techno dokáže pořádně „sypat“.

Padrť aka Řeznyk & Dialect – Nová naděje z Prahy zastupující Mentos this is techno stage, která ukáže, co je nového v „birmingham“ soundu. O této Murderboys dvojici chrlící ve svých mixech jeden track za druhým, ještě hodně uslyšíte. Opravdu tvrdé techno v podání těch nejpovolanějších.

Tzésar – Zástupce nové djské generace z východních Čech. Díky svému osobitému mixingu, při kterém málokdy nastává situace, kdy hraje pouze jedna deska si troufáme tvrdit, že Vás každé jeho vystoupení příjemně překvapí. Čekejte rychlý mixing, scratche, propracovaný vývoj setu, stejně tak nenadálé breaky a samply.

Kesz – Hard techno bijec na konec. Pro ty nevytrvalejší bude přichystána i dávka beatů v podání mladého dje Kesze, jehož rychlost neklesá pod 150 bpm.

PROGRESSIVE STAGE: Michael C, Weki Djs aka Wega & Kim Pixa, Gody

Michael C - se na taneční scéně pohybuje od roku 2004 a za tuto dobu si vytvořil svůj osobitý a charakteristický zvuk, kterým se snaží bořit hranice mezi různými tanečními žánry. V současné době kombinuje ve svých setech melodičnost trancu, sexy zvuk elektra a dynamiku techna. Toto originální spojení je zárukou pozitivní energie a jedinečnosti každého Michaelova setu.

Weki djs aka Wega a Kim Pixa - Být odlišný není jednoduché, ale může to být výzva. Zvlášť, když se toho ujmou kluci, kteří mají světu, co nabídnout. Vystoupení electro house Weki Djs vyniká pestrostí, energií a naprostou spontánní komunikací s publikem. Jejich temný image a jejich WeKi sound se dostal ihned do podvědomí a tak dostali přezdívku Dark Lords.

Gody
– dj, speaker a moderátor východočeského rádia Černá Hora, který už nějaký ten rok koketuje s klubovou muzikou. Do Mlejna si připraví progressive & electro house set.

DNB STAGE: Hech, Fojtych, CzWitch

Hech – majitel pardubického obchodu U Merkura a hlavně skvělý dj, který dokáže zahrát snad všechny styly. Protože mu pod rukou díky své práci prošly tisíce vinylů, čekejte během jeho dvouhodinového vystoupení to nejlepší, co nabízí dnb.

Fojtych – liquid dnb from UK. Čtvrtým rokem pobývající v Anglii, ovlivněn tamní scénou, přiváží předvést zvuk liquid funk drum’n’basseu.

CzWitch - tvrdší a temější zákoutí dnb od mladého dje, který Vás během svého vystoupení rozhodně nebude šetřit.

Přijďte se navnadit na mejdan letošního léta do Mlejnu. Čeká na Vás nezapomenutelný hudební zážitek v podání 13 djs, speciálně upravený klub, dárky od sponzorů a mnoho dalšího.

Orientační vzdálenosti do klubu Mlejn Sadová:
z Hradce Králové - 13Km
z Dvora Králové - 20Km
z Jičína - 32Km
z Pardubic - 35Km

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM UP SUMMER OF LOVE - INDOOR 3 LEVEL EDITION

Sobota 19. 7. 2008
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
DJs: Michael C, Nika 77, Kaisersoze, Weki djs aka Wega & Kim Pixa, Tzésar, Padrť aka Řeznyk & Dialect, Gody, Hech, Fojtych, Kesz, CzWitch
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
0609
15. 07. 2008 | 20:09:12
+0 | -0
www.mapy.cz
666
15. 07. 2008 | 13:09:05
+0 | -0
kolik je to z Přelouče km??
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika