FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hlavní jména Red Zone na Mácháči 2008

Hlavní jména Red Zone na Mácháči 2008
15. 07. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Romantické prostředí Máchova jezera bude koncem srpna již po osmé cílem příznivců skvělé muziky v podání zvučných českých i zahraničních jmen taneční scény. V pátek 22. srpna 2008 se pláž u „Mácháče“ promění v dějiště stejnojmenného hudebního festivalu. Line-up festivalu už známe, dnes vám představíme Red Zone.
Luxusně vybavený „mobilní klub“ Red Zone nabízí plnoletým festivalovým návštěvníkům příjemné klubové prostředí, bary, zábavu a především kvalitní hudební lineup. Ani na letošním Mácháči nesmí červený stan chybět a návštěvníky bude lákat na zajímavá vystoupení DJs z celého světa. Aktuální německý sound představí Joseph Armani, z Británie dorazí oblíbený DJ Fake Sam a výbornou show slibuje performance projekt „divokých holek s drsnou image“ nazvaný Girlcore. Maďarského DJ Chrisse proslavil především projekt Quassar, je však zároveň považován za špičku maďarské taneční scény.

Joseph Armani
V žilách koluje Josephu Armanimu temperamentní jižní krev obyvatele středozemních ostrovů; narodil se totiž na ostrově Malta. K djingu se dostal jako teenager, v 15 letech již hrál v maltských klubech. Z rodného ostrova odjel poznávat hudební možnosti do Německa a nakonec se trvale přestěhoval do Berlína. Zde se také seznámil se zakladatelem stylu wet&hard Corvinem Dalekem, se kterým společně vydal velmi úspěšný singl „Ride me“. Na svém kontě má však i řadu dalších skladeb. V současnosti můžete Josepha slyšet pravidelně hrát v nejznámějších berlínských klubech Sage Club, Casino a WMF, kde získal rezidentury. Vedle těchto pravidelných nocí hostuje na řadě hudebních akcí po celé Evropě, včetně ČR. Zahrál si vedle takových jmen světové taneční scény jako Sven Väth, Dave Clarke, Timo Maas, Eric Morillo, Tim Deluxe, Faithless, Kosheen, Dj Rush a Tiësto.

Girlcore
Partička hodně rozjetých dívek na flámu - tak by se mohly ve zkratce charakterizovat mejdany pořádané Girlcores. Divoká zábava, originální performance, zajímaví DJs a především pořádná zábava, kterou jinde nezažijete. Girlcore pravidelně pořádají vlastní klubovou noc v Catch club v Londýně, na které si zvou Djs jako např. Annie Mac, Modular Djs, Anne Savage&Lisa Lashes a další hosty. Věhlas originálních „večírků“ Girlcore přesáhl hranice Anglie a jsou zvány na hudební a kulturní akce ve Francii nebo USA. A co mají připraveno na Mácháč? No přeci super zábavu, vždyť oni sami o sobě říkají, že chtějí dát parties nový rozměr.

Chriss
Chriss vlastním jménem Horváth Krisztián je považován za špičku maďarské taneční scény. Společně s Dj Ritchiem založil hudební projekt Quasar. Jejich skladby hrál John Digweed ve svém pořadu na rádiu Kiss 100. V roce 2001 získal Chriss ocenění DJ roku a nominaci na Mix CD roku v Maďarsku. V roce 2004 založil vlastní label Foundation Records, kde vydal své první skladby. O rok později rozjíždí na internetovém rádiu www.justmusic.fm pořad Monitor, díky kterému se stanice stala nejpopulárnějším online maďarským rádiem. Po boku DJ Tiësta si již Chriss zahrál v roce 2005 v Bratislavě a ani v Čechách nebude vystupovat poprvé.

Fake Sam
Britský DJ s více než 12letou praxí projel během své kariéry velkou část Evropy. Na pódiu stál společně s takovými jmény jako je Phill Hartnol, Earl Zinger, Lee Combs, Circulation, Plump DJs a mnoha dalšími. V ČR nevystupuje poprvé, jeho energické sety mohli partypeole zažít například na festivalech Creamfields 2004, Mácháč 2005 a 2007 či na klubové noci Elektra v pražské Roxy.
MÁCHÁČ

MÁCHÁČ

Pátek 22. 8. 2008
První předprodej za 599 Kč (Ticketpro)
Vystupují:
Tiesto (NL), John Dahlback (SWE), Filo&Peri (USA), Joseph Armani (MT), Chriss (H), Fake Sam (UK), Girlcore (UK), Trava & Significant others, Loutka, Laydee Jane, Formi, David Bowles, Neo, Tripmain, Enrico, Michal Poliak, Kaisersoze, Skipworker, Macio, Lafayette, Kuba Soulcheck, Marco S, Fcuk, Looky, Marty Crow, Manio, Tommy Rogers, Peet, Yaroush, Martin Frank, Joseph Armani, Girlcore, Chriss, Fake Sam
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |