M.I.K.E. na Musice - předprodej zahájen

M.I.K.E. na Musice - předprodej zahájen

21. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak už jistě všichni fanoušci kvalitní tranceové a progressivní hudby ví, v sobotu 11. října bude v Mecce hodně narváno. DJ Bon Finix a pořadatelská skupina In Music si na další díl Bonovy pražské residentní noci s názvem Musica pozvali opravdového mistra ve svém oboru.
Na první poprázdninové Musice vystoupí jako headliner ikona světové taneční hudby z Belgie, skvělý DJ a výborný producent, který si říká M.I.K.E. „Majka“ snad není českému publiku potřeba nijak sálodlouze představovat. Je to jeden z nejlepších a nejuznávanějších djů a producentů vůbec. Stojí za řadou projektů, jmenujme například Push, Plastic Boy a další. M.I.K.E. se českému publiku už dvakrát představil sám. Dvakrát byl hostem halové megapárty Transmission, kde pokaždé odehrál vynikající set a návštěvníci jeho výkony odměnili nemalou chválou. V sobotu 11 října se vám M.I.K.E. v Čechách poprvé představí v klubovém prostředí a to v prostorách pražského prestižního klubu Mecca.

Vstuúenky na „Majkovo“ exklusivní klubové vystoupení už jsou v prodeji. Za bezkonkurenční cenu 250,- korun včetně poplatku, můžete lístky zakoupit do konce letních prázdnin v prodejní síti Ticketstream, ve všech CK Čedok a Firo Tour, ve všech hypermarketech Globus a na dalších místech, které naleznete na www.ticketstream.cz.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSICA

Sobota 11. 10. 2008
Vstup: Předprodej 330,- na místě za 390,- VIP 500,-
Vystupují:
M.I.K.E., Bon Finix a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Musica - 11.10. Mecca
2x2 VIP vstupy a 2 CD kompilace
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika