3. ročník pražského adrenalinu

3. ročník pražského adrenalinu

22. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Akce Adrenalin Challenge proběhne ve dnech 26. a 27.7.na Smíchovské pláži. Zájemci si budou moci vyzkoušet „typicky pražské“ adrenalinové disciplíny, jako je přelanění z Vyšehradu přes Vltavu na Císařskou louku, běh kolmo k hradbám Vyšehradu, slaňování z Vyšehradu, slalom na vodním skútru a běh na gumovém laně po pláži.
Sobota je určena předem zaregistrovaným tříčlenným týmům, které se ve zmíněných disciplínách utkají. Přihlásit se může každý, kdo splňuje věkovou hranici 18 let, a to přímo přes webové stránky. Přihlášky se uzavírají 23.7.2008 v 18 hodin. Nedělní program je otevřen všem zájemcům z řad veřejnosti, kteří si budou chtít za poplatek 600 Kč vyzkoušet disciplínu „Vyšehrad travers“, tedy přelanění z Vyšehradu přes Vltavu na Císařskou louku a následný přejezd skútrem na Smíchovskou pláž nebo bungee running na pláži. Výtěžek z nedělních disciplín bude věnován na konto SC Jedličkova ústavu Praha. Vstupenky na jednotlivé disciplíny pro veřejnost lze zakoupit pouze na Smíchovské pláži.

adrenalin

V Adrenalinové výzvě nejde o soutěžení mezi o týmy či fyzickou zdatnost, účastníci mají spíše možnost otestování sebe sama v extrémních situacích a posílit týmovou soudržnost. Disciplíny jsou situovány tak, aby je mohl absolvovat opravdu každý. Vše probíhá s maximálním důrazem na bezpečnost.

Po oba dny bude probíhat na Smíchovské pláži doprovodný program pro diváky i aktivní účastníky. V sobotu i v neděli je to beach volleyball, beach football, soutěž ve střelbě na branku a fotostánek Canon. Sobotní program uzavře večerní Shock! party s Djem a jamajskými bubeníky, na které se budou slavnostně předávat certifikáty účastníkům.

www.adrenalinchallenge.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika