MIDI Special v Perpetuum

MIDI Special v Perpetuum

12. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pravidelné středeční party MIDI v brněnském Perpetuu mají svátek - na výjimečný díl, konaný tentokrát v pátek, přijal pozvání vídeňský DJ patřící do party kolem klubů Flex a Pompadour, nadějný mladý producent spolupracující s labelem CMYK recordings - Thomas Grün.
Jeho set je zárukou kvalitního zvuku a výběr tracků zárukou nekonečného příběhu plného dobrodružství stylů minimal, techno, ale především house. Druhým hostem večera bude velmi šikovná a pohledná DJane, která má školu města Svena Vätha německého Franfurtu, producentka pokoušející své štěstí, pro kterou není problém zahrát tříhodinový set plný zvratů a v neposlední řadě nová posila agentury Clubzone - Clara Bailar.

Třetí host tohoto house-minimal-techno večírku bude pražský DJ a opět zároveň producent - Biscuit. Ten se na taneční, převážně pražské, scéně pohybuje už nějaký pátek a jeho zkušenosti jsou jak v tvorbě, tak i v setech velmi poznat.

Celý lineup doplní rezident a zároveň pořadatel Shala, který má dohromady s Louisem EliO na účtě také pořádání minimalového koncilu NU Pagadi, a velice nadějný producent Oersted, původem ze severní Moravy, u kterého si remix tracku objednal i sám Dave Fish.
Pokud tedy nemáte program na pátek 22. srpna, určitě zavítejte na kvalitní a inteligentní hudbu do klubu Perpetuum v Brně.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIDI SPECIAL

Pátek 22. 8. 2008
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
DJs: Thomas Gruner, Clara Bailar, Shala, Oersted
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika