FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Závěrečné info před Summer of Love

Závěrečné info před Summer of Love
13. 08. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Summer Of Love s pořadovým číslem 12 je tu. Proběhne již tuto sobotu v Pardubicích na Závodišti - Hipodromu. Zajímá-li vás jak jsme se připravili případné nešvary počásí, co vás čeká za program a spousta dalších informací, tak čtěte dál. SOL je velký festival, a tak je informací opravdu hodně.
Začneme poněkud netradičně, ale věříme, že tato informace pro vás bude důležitá. Po několika negativních zkušenostech, kdy pořadatel podcenil vliv počásí a nechal návštěvníky zmoknout, nebo dokonce festival ukončil kvůli rozmarům počási, jsme přistoupili k následujícím opatřením.

a) Festival SOL má obrovské zázemí, tribuny pojmou až 40 000 lidí, cesty jsou asfaltované a na případné louže před pódii máme dostatek písku. V případě příchodu fronty bude festival přerušen, produkce pojede v zakrytých stanech, otevřeme tribuny, techniku zajistíme a po bouřce opět spustíme program. Hlavní stage má zastřešení pro cca 3000 lidí. Stany s programem pojmou další 2000 lidí, VIP 1000 lidí.

b) Pro návštěvníky máme na šatnách připraveno několik tisíc jednorázových pláštěnek, v případě, že by nás zastihl drobný déšť si je budete moci zakoupit za 49 Kč.

c) Na festivale pracuje profesionální a zkušený tým, který jak sám tvrdí: “Letos do festivalu jdeme s tím, že prší. Sme připraveni”

d) Zkušenost ze zahraničí mluví jasně. Návštěvníci jsou zvyklí na profesionální přístup promotéra, déšť patří k akcím venku a dá se zvládnout a tak počasí nehraje žádnou roli. K tomuto přístupu se chceme jasně připojit.

e) Vždy platí jasná poučka. Na místě je šatna, lepší je si vzít teplé oblečení, v šatně se dá odložit kdykoli. Dle předpovědi z ČHMU bude v pátek pršet, déšť bude doznívat v sobotu dopoledne a pak by se mělo protrhávat. Jisté je, že tepoty nepřekročí 23 stupňů.

Praktické informace:

Světla a zvuk
na letošním Summer Of Love 2008 budou na velmi vysoké úrovni kvality. Na většině pódií uslyšíte prestižní sounds stem L’Acoustique o celkovém výkonu přes 400kW. Těšit se můžete na velkolepou světelnou show, podpořenou silnými lasery, LED screeny a velkoplošnými projekcemi. Technickou stavbu, ozvučení a osvětlení festivalu provádí firma T-Servis, videoprojekce jsou z dílny Phase a laser od firmy Ministry SK.

Sponzoři a partneři
festivalu Summer Of Love. Generálními partnery festivalu jsou energy drink Semtex, hlavními mediálními partnery jsou Radio 1, časopis XMAG, Centrum.cz a Xchat.cz. Hlavními partnery jsou Mentos, a Mattoni. Partneři festivalu jsou Pepsi, Schweppes, Bacardi, O2, Sony Ericsson, Eurolines, Staropramen a Red Zone. Jezdíme v autech Technickou podporu zajišťují T-Servis, S-Group, Numark a American Audio. Na místě vás take čeká módní přehlídka obchodu Cyber Dog.

Atrakce a stánky jsou nedílnou součástí každého dobrého festivalu. To platí I pro Summer Of Love. Čeká vás velký výběr a mezi stánky naleznete například stánek Hejtmana Pardubického kraje, nebo prevenční stan Safer Party.

1000 kilo melounů na rozdání, to bude něco pro vaše osvěžení. Kdysi to bývalo na každé lepší párty, pak se rozdávání ovoce na párty kamsi ztratilo. A tak nyní tento nápad obnovujeme a máme pro vás zdarma 1000 kilo melounů. Rozdávat je budou dámy v dobových krojích, a to od 22.00 do 02.00. Dobrou chuť!

Seeds Of Love je tradiční soutěž o pěstování slunečnic. Každý, kdo se do konce dubna zaregistroval do soutěže, obdržel v květnu 2 semínka slunečnic. Pokud dobře pěstoval a vše správně odhadl, pak je pro něj kvetoucí slunečnice, kterou přinese s sebou, volným vstupem na festival. Sraz všech soutěžících v Seeds Of Love je v 16.00 u hlavní brány. Podmínkou soutěže je kromě registrace také dobře rostlá a pěkně vykvetlá slunečnice, vypěstovaní ze semínek námi dodaného speciálního druhu slunečnic. Nerozkvetlé, odkvetlé nebo špatně vyrostlé slunečnice budou vyřazeny, stejně jako slunečnice z jiné odrůdy než námi dodané.

Bary jako již tradičně budou za velmi příznivých cen a abychom zajistili co nejrychlejší obsluhu bez “okradání” připravili jsme system speciální měny, kterou se bude na festivale platit. Jeden Sollar bude mít kurz 13 Kč a v arealu bude dostatek mist, kde bude možné měnit a v případě že vám Sollary zbydou, můžete je v klidu opět vyměnit na peníze.

Recyklace odpadu ve spolupráci s Hnutím Duha. Podobně jako v předešlých ročnících, obalové materially budou zálohované. Toto vyjadřuje naše přesvědčení, že společnost se bez recyklace neobejde.  

Mapka areálu s line upem bude k dispozici na místě v dostatečném počtu zdarma.

Šatny najdete v zadní části areálu v tribuně D a cena za šatnu bude 20 Kč.

Opuštění areálu je námětem častých diskuzí a na Summer Of Love tuto možnost budete opět mít. Po 2. Hodině si bude možné u vchodu za 20 Kč zakoupit vrácenku, se kterou je možné areál opustit a opět se vrátit. Poté vám bude vrácenka odebrána, pro další případné opuštění areálu si budete muset zakoupit novou.

Parking najdete v okolí arteálu, sledujte ukazatele a navigaci při příjezdu. Cena za parkovné je 100 Kč za 24 hodin.

Doprava do Pardubic a na Závodiště je naprosto ideální vlakem na hlavní vlakové nádraží Pardubice, jednu z hlavních vlakových křižovatek České republiky. Snadno a rychle se tak do Pardubic dostanete ze všech měst a uzlových bodů naší železniční sítě. Z mnoha měst můžete využít také autobusovou dopravu. Podrobnosti o odjezdech vlaků a autobusů naleznete na www.idos.cz. Odsud je to jen asi 10 minut pěšky po značené trase na festival, případně můžete využít linkového autobusu zezastávky Hlavní nádraží nebo Autobusové nádraží do zastávky Závodiště, kamjezdí linky 2, 8. 88, 24 a 15. Autem je doprava do Pardubic snadná díky nové dálnici D11 z Prahy do Hradce Králové, kde je přímé napojení na hlavní silnici do Pardubic, která vás zavede až k Závodišti. Po příjezdu do Pardubic sledujte dopravní značení, které vás navede na Závodiště ze všech hlavních příjezdových cest.

Ubytování a stanování na Summer Of Love z důvodu pouze jednodenního festivalu nemáme vlastní kemping, ale není problém si v případě zájmu o nocleh vybrat některý z pardubických penzionů nebo hotelů. Pro více informací se podívejte na: www.hotel-ubytovani.com/hotely-penziony-Pardubice.htm

Zdravotní služba
bude zajištěna pardubickou nemocnicí a rychlou zdravotní službou, hlavní centrum naleznete na obvyklém místě v tribuně D. Po areálu se bude pohybovat 8 zdravotníků, kteří budou monitorovat situaci.

Infocentrum – XMAG stánek je centrem pro všechny, kteří něco ztratí, nebudou si s něčím vědět rady či budou potřebovat poradit. Na XMAG stánku vám naši asistenti velmi rádi poradí a ještě si zde budete moci koupit plakáty SOL, CD, DVD, trička a další věci.

Vstupenky jsou v prodeji v stíti Ticketpro v Čechách. Cena vstupenky je 990 Kč v předprodeji, 1099 Kč na místě. V.I.P. vstupenky jsou v prodeji za 1650 Kč v síti Ticketpro nebo za 1999 Kč na místě.

Výherci ze soutěží na internetu, v rádiích, TV a tak dále si své výhry mohou vyzvednout na označeném místě u vstupu do areálu.

Vozíčkáři a držitelé ZTP
mají vstup zdarma, 50% sleva platí jejich doprovod.
Propagační materiály jako plakáty, letáky a samolepky je v areálu zakázáno distribuovat či vylepovat. Pokud chcete na Summer Of Love zpromovat svou akci, odevzdejte prosím materiály v místě akreditací. V průběhu noci bude u hlavního vchodu vybudováno místo, kde budou všechny propagační materiály vystaveny.

Zákaz vnášení do areálu se týká zbraní, drog a omamných látek, vlastního jídla a pití, nebezpečných látek. Do areálu Závodiště není možno po dobu konání festivalu vodit psy a jiná zvířata. Dále prosíme o respektování neroznášení letáků a výlepu plakátů.

Nastuduj kompletní časový line-up
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |