Dj Antoine 909 v Mecce

Dj Antoine 909 v Mecce

01. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Bylo by pošetilé si myslet, že tak významnou oslavu, jakou 10. narozeniny klubu Mecca dozajista jsou, budeme směřovat pouze do jednoho dne. Desítka je tu zkrátka jen a jen jednou a dílem také proto, že očekáváme rekordní návštěvnost (takže, aby se zkrátka na všechny dostalo..), jsme se rozhodli, rozdělit narozeninové veselí do tří velkých oslav.
Ty se odehrají ve třech žánrově odlišných akcích v průběhu měsíce září, kdy před deseti lety Mecca vznikla. Na první z nich přijal pozván DJ Antoine 909, který je znám na londýnské klubové scéně již přes 15 let a patří k tamní DJské a producentské elitě. Mezi lety 1997 a 2005 byl spolu s Tomem Stephanem hlavním rezidentním DJem klubu Crash London. Antoina proslavil nejenom jeho typický tribal progressive sound, ale také fakt, že rád do svých setů přimíchává groovy vokály, funky skladby i zvuky současného minimalu a electra. V průběhu své londýnské kariéry si Antoine zahrál po boku takových hvězd, jako jsou Danny Tenaglia či Pete Heller.

V současné době lze Antoina 909 slyšet zejména v Londýně, ale také ve Švýcarsku, v klubech BearDrop v Paříži, DV1 v Lyonu, Naughty v Bruselu, dále pak ve Španělsku, Portugalsku, Holandsku a celé řadě dalších evropských metropolí.. Antoine je stejně tak rezidentním DJem festivalu Loveball Barcelona a jeho představení na Miami Winter Music Conferrence mu zajistilo další vystoupení v USA od New Yorku, přes Boston až po Chicago. Mezi jeho produkční úspěchy patří remix "Judy" (KULT RECORDS) z roku 1999. Stejně tak se některé jeho produkční počiny objevily kompilacích "Lights out", které vydává slavný britský DJ Steve Lawler pod hlavičkou labelu Ministry of Sound. Antoine909 byl také hostem Peta Tonga v jeho proslulé radio show na BBC Radio 1 - Essential Mix. Spolu s Antoinem se představí i rezidenti klubu Mecca - DJ Lafayette a DJ Macio.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

10th BIRTHDAY OF MECCA

Pátek 5. 9. 2008
Vstup: 190/290 Kč, VIP 990 Kč
Vystupují:
Antoine 909, Lafayette a Macio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika