Finále ITF Czecho Slovakian 2005

Finále ITF Czecho Slovakian 2005

15. 09. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Pevně věříme, že nikomu nemusíme připomínat význam ITF – turntablism battlu nejlepších DJs z Čech a Slovenska, který se koná každoročně pod hlavičkou Bbarák Hip Hop Magazínu. Po kvalifikaci, která proběhla před měsícem na letošním Hip Hop Kempu logicky následuje finálový večer, který se uskuteční v rámci evropského klubového festivalu Move již tento víkend 16. – 17. září 2005 v pražském klubu Abaton.
V pátek bude celý finálový battle navíc okořeněn vystoupením slovenské grupy Naša Reč a v sobotu bude večerní program zpestřen o živáče brněnských legend - Naší Věci a především CherryHill, kteří zároveň pokřtí na Bbarák labelu právě vycházející debut album „For The Love Of The Art“.Zpět k battlu. Soutěžit se bude ve 4 kategoriích (X-Perimental Class zůstane nakonec pro malou účast nevyužita a návštěvníci budou moci shlédnout showcase v této kategorii od brněnského Fivea.). V porotě zasedne anglický DMC Champion 2005 – DJ Muzzell, DJ Q-Millah /Phaderheadz, D/ a samozřejmostí budou i exhibice, které v průběhu večera předvedou. Domáčí barvy bude v porotě hájit DJ Quip, vítěz prvního CZ turntablism battlu (1998, Roxy). Stran doprovodného programu to není zdaleka všechno. Českému publiku se navíc představí německý beatboxer Wandan (LazyHabits, Humanbeatbox.com). Níže přinášíme komplet soupisku postupujících do finálového večera včetně rozdělení kategorií v jednotlivých dnech:


pátek 16.9.2005, ABATON PRAHA, 19:00
Scratching
DJ Trafik
DJ Opia
DJ Lova
DJ Lucco /SK/

Beat Juggling
DJ Trafik
DJ Lucco /SK/
DJ Spinhandz /SK/
DJ Satelit

X-Perimental Class
DJ Five showcase


sobota 17.9.2005, ABATON PRAHA, 19:00
Advancement Class
DJ Five
DJ Aka
DJ Lucco /SK/
DJ Flash
DJ Lova
DJ Hash
DJ Ghet22
DJ Maro
DJ Kika
DJ Satelit

DJ Teams
The Dynamics (Urbo, Maro, Flash, ...)
Questablist (Five, Arsen, Trafik, Eprom)
Horníci (Česki, Bussy, Kika)


Start battlů je po oba dva dny vždy v 19:00. Deejay´s musí být na místě z důvodu DJ Meetingu (rozlosování...) již s větším předstihem.
Lístky jsou v předprodeji přes předprodejní síť Ticketstream (www.ticketstream.cz) a v Bbarák shopu (Přibyslavská 10, Praha3-Žižkov) za ceny: jednodenní 100,-/dvoudenní 140,-. Na místě budou ceny následující: jednodenní 140,-/dvoudenní 180,-. Finále Česko-Slovenského ITF znamená ten nejlepší DJing, který je u nás k vidění. Zážitek, který se koná jednou do roka, to si přeci nechcete nechat ujít, ajt?


MOVEBUS!!!
V rámci Move Festivalu bude fungovat kyvadlová doprava z Abatonu do Holešovic. Více informací naleznete na odkazu http://www.movefest.info/movebus/

dodal: Aleš
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika