Retro hlásí další velkou afterparty

Retro hlásí další velkou afterparty

07. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Zřejmě jste si již zvykli na největší afterparties se skvělou atmosférou, které pro Vás pravidelně pořádá MarcoS a jeho tým ve spolupráci s Retro Music Hall po prestižních pražských halovkách. Prague Session se blíží a na čase je představit si nedělní afterparty.
Za zmínku stojí ta minulá - White afterparty, kterou navštívil rekordní počet návštěvníků. Jinak tomu nebude i tentokrát po vystoupení ikony světového trancu Paul van Dyka na party Prague sessions v pražské O2 aréně. Opět jsme zvolili velmi osvědčený nabitý lineup doplněný novými jmény.

Headlinerem Kentoya afterparty s podtitulem After session je legenda české housové scény dj Loutka. Buďte si jisti, že tento Dj Vás dostane do varu. Po jeho boku vystoupí pražskému publiku velmi dobře známý Texx. Jeho precizní a euforické sety, z kterých srší pozitivní energie, jsou jasným důvodem, proč se na těchto afterparties objevuje již po několikáté. Dalším djem, který rozjede pořádnou pekelnou jízdu bude zakladatel pražského Studia 54 – charismatický MarcoS. Pod djským kotlem dále zatopí energické duo Subgate & Hozzy prostřednictvím jejich našlapaného back2back setu. O support se postará severočeský oblíbenec Béďa, Thonic a newcommers Mark Twin a Raffael De La Rue. K afterparties v Retro Music Hall nedomyslitelně patří kvalitní zvuk, bohatý světelný park a speciální zelený laser.

Společně s přepravní společnosti Kurýr taxi jsme pro Vás připravili možnost dopravy od Sazka arény až k Retro Music Hall za bezkonkurenční cenu 100,-Kč. V prostorách mezi O2 arénou a vstupem do stanice metra B Českomoravská, na Vás budou čekat vozy, které Vás na Kentoya afterparty dopraví. Pokud by jste na vůz Kurýr taxi nenarazili, volejte dispečink tel.: 241 090 090, který vám vůz v co nejkratší době přistaví.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KENTOYA AFTERPARTY

Neděle 21. 9. 2008
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Loutka, Texx, MarcoS, & Hozzy, Elite, Thonic a newcommers Mark Twin a Raffael De La Rue.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Afterparty, 21.9. Retro
5x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika