Eric Prydz v Mecce již tento pátek

Eric Prydz v Mecce již tento pátek

15. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A je to tady! Hlavní oslava 10. narozenin s hvězdou, kterou není třeba představovat.. DJ a producent Eric Sheridan Prydz se narodil 19. července 1976 ve švédském Stockholmu. Zajímá-li vás o této žijící legendě více, čtete článek.
S tvorbou hudby začal již ve svých devíti letech. Jeho sound ovlivnila láska k hudbě od Depeche Mode, obliba chytlavých melodií z osmdesátých let, či produkce Alexandera Kowalského a Undergound Resistance. Samozřejmě na něj měla vliv i první vlna talentů ze Stockholmu (Hakan Lidbo, Adam Beyer...) a také jeho parťáci ze Swedish House Mafie - Sebastian Ingrosso, Steve Angello a Axwell. Eric se proslavil svým hitem Call On Me z roku 2004, který vévodil britské single chart po dobu pěti týdnů a zná ho snad každý. Pohybuje se totiž na hranici komerce a housu, a tak se hrál jak na diskotékách, tak v klubech. Vše navíc podtrhl jednoduchý, ale oku lahodící videoklip, kde do rytmu cvičí vypečené roštěnky na hodině aerobiku. Eric Prydz je známý také pod aliasy Cirez D a Pryda.

eric prydz

Cirez D, to je alter ego, pod kterým produkuje valivé techno, electro tracky s mocnou basovou linkou a velkou energií, které pak většinou vycházejí na Ericově labelu Mouseville. Jako Pryda vydává svůj materiál na dalším vlastním labelu Pryda Recordings. V tomto případě jde o propracovaný klubový electro-house. Trochu ze zaběhlých “Pryda kolejí“ teď vybočil poslední singl na labelu Pryda Recordings “Proper Education”, což je Ericův remix na klasiku od skupiny Pink Floyd. Eric Prydz je v současnosti jednou z největších star na poli elektronické hudby a jeho zabookování do klubu je téměř nemožné. Nikoliv však v případě Meccy. Po dlouhém úsilí se nám to konečně podařilo, a tak budeme velice rádi, pokud se s Vámi budeme moci podělit o tuto radost právě na vrcholné oslavě 10.narozenin klubu, který vždy měl na české taneční scéně silné slovo a uděláme vše pro to, aby ho měl i v budoucnu. Spolu s touto legendou vystoupí DJ Lafayette, DJ Macio a DJ Tommy Rogers. Samozřejmostí budou úchvatné narozeninové dekorace, performance, tanečnice a exkluzivní světelná show.

Dodal: Blanka Jenčíková, Mecca & Duplex Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

10TH BIRTHDAY OF MECCA

Pátek 19. 9. 2008
Vstup: 890 Kč, VIP za 1790 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Lafayette, Macio, Tommy Rogers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika