Provocative Fashion Party

Provocative Fashion Party

15. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Občanská plovárna už hostila mnohé velké party a společenské události. Tentokrát se zde bude konat jedna opravdu provokativní. Spolu s partnerem akce, prodejnami So Pretty, totiž 18. září uvede Fashion Party s názvem Provocative.
Na přehlídkovém mole se projdou modelky ve volnočasových outfitech od amerických značek Shock Absorber, Betsey Johnson a Chantal Thomass. Skutečnou hvězdou večera pak bude přehlídka dámského spodního prádla slavné značky Victoria´s Secret. Večerem bude provázet Diana Kobzanová, prádlo předvedou Renata Langmannová, Jana Doleželová či Veronika Chmelířová a o hudební doprovod se postará v živém vystoupení skvělý Matěj Ruppert a djs Lumiere, Brian a Big J.

Celá akce začne 18. září ve 20 hodin a za doprovodu dje Lumiera se na úvod fashion bloku představí značky Shock Absorber, Betsey Johnson a Chantal Thomass. V jeho závěru uvede Diana Kobzanová tu nejslavnější. Ve světoznámém prádle s typickým vroubkovaným okrajem košíčků a logem VS se modelky Renata Langmannová, Veronika Chmelířová, Jana Doleželová nebo Martina Dvořáková ukáží těsně před 23. hodinou. Poté se velení ujme DJ Big J a od jedné hodiny v noci zahraje DJ Brian.

„Okřídlená“ značka Victoria´s Secret se může na akci objevit díky obchodům So Pretty. So Pretty je jediná síť obchodů v České republice, kde zatím můžete toto proslulé prádlo koupit. „Victoria´s Secret bude pro většinu návštěvníků nejočekávanější částí přehlídky a jejímu uvedení v party stylu bude slušet živý doprovod, zvlášť v osobě Matěje Rupperta,“ popisuje Robert Grohmann, ředitel Občanské plovárny.

Celý večer se sice ponese ve znamení módy, pořád jde ale o party. A k party patří hudba. Tu pořadatelská Občanská plovárna rozhodně nezanedbala, vždyť všichni tři djs patří mezi to nejlepší, co česká scéna nabízí. Dj Brian je jedním z nejmladších profesionálních djů, kteří si zahráli ve slavných evropských klubech jako Amnesia nebo Somny, dj Lumiere už je jako doma zase ve francouzských klubech a americký dj Big J už na nejedné pražské party přesvědčil, že má hudbu v krvi. Lahůdkou, která návštěvníky čeká, bude ale dozajista živé vystoupení Matěje Rupperta. „Matěj Ruppert není jen zpěvák z Monkey Business nebo G-Point Hunters, ale je to hlavně skvělý muzikant s úžasným darem improvizace. A myslím, že jeho spojení s djem Lumierem v rámci přehlídky všechny nadchne,“ říká Robert Grohmann.

Vstupenky na Provocative Fashion Party jsou v předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a také v pražských obchodech So Pretty a na Občanské plovárně za 240 Kč, v den akce pak za 300 Kč.

Dodal: Michal Hoblík, Aspen PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PROVOCATIVE FASHION PARTY

Čtvrtek 18. 9. 2008
Vstup: 240/300 Kč Kč
Vystupují:
Lumiere, Big J, Brian, Matěj Ruppert
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika