Pravidelné úterní mejdany v Retro

Pravidelné úterní mejdany v Retro

22. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nevíte kam v úterý za zábavou? Chcete si s přáteli v úterý skočit někam na drink a za dobrou taneční muzikou a nemáte ponětí kam jít? Tak my pro vás máme nečekaně jednoduché řešení. Od úterka 9.9.2008 od 9 hodin večer se tímto dnem počínaje každý týden v úterý otevírají brány klubu Retro Music Hall nedaleko pražského Náměstí Míru.
Jak už název napovídá, půjde o párty, která je připravena pro studenty, ale nejen pro ně. Dále je z názvu patrné, že na tuhle akci bude každý týden vstup zdarma. Ale to není vše, co se na vás chystá. Na baru pro vás máme připravené neskutečné věci. Finskou vodku si u nás tento večer můžete vypít za neuvěřitelných 30,- korun. K tomu 0,5l českého točeného piva bude k mání jen za 25,- korun a to v jiném pražském klubu za tyhle ceny rozhodně nenajdete. Krom toho máme na baru přichystána další výborná překvapení. Stačí se jen přijít přesvědčit. Od nás ani studenti, kteří zrovna nemají plnou peněženku nebudou ocházet úplně střízliví.

K tomu všemu se o vás týden co týden za mixpultem postarají ti nejlepší čeští kluboví DJs z celé republiky, kteří si pro vás nachystali mejdany v rytmech House, Electro, Minimal a Trance. Každý týden pro vás přpravíme speciální oxybar od společnosti Oxylife. Připravujeme pro vás doprovodné akce jako hairshow, různé prezentace a módní přehlídky, švédské stoly a řadu dalších překvapení. Krom toho v celém klubu bude zněkolikanásobena možnost pohodlného sezení, takže nemáte-li v úterý zrovna hned náladu na křepčení na parketu, přijďte se s vašimi kamarády pobavit, odpočinout si a uvolnit se do Retro Lounge sezení v našem klubu

Jak jsme již avízovali startujeme každé úterý v 9:00 večer. za mixpultem se na vás tento týden těší DJs E-lite, Rewalkers a Cortus. Neseďte tedy v úterý doma a přijďte do Retro Music Hall, kde úterý co úterý můžete zažít to, co nikde jinde nenajdete.

Dodal: Jiří Cechner, In Music
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika