Tip: Noc reklamožroutů tento víkend v Praze

Tip: Noc reklamožroutů tento víkend v Praze

01. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přijďte se pobavit s přáteli do multikina Palace Cinemas a zažít neopakovatelnou noc plnou akce, napětí, zábavy, hudby, profesionálních vystoupení a přehlídek, laser show, dobrého jídla a pití. Každý návštěvník si zde najde svůj vlastní styl..
Noc reklamožroutů je světová show, pořádaná každoročně již od roku 1981, s níž prorazil do světa Jean Marie Boursicot. Z nápadu, který se zrodil v hlavě francouzského filmového nadšence, se stal malý projekt, který brzy získal obdiv francouzských diváků a během pár let se rozšířil do celého světa. V současné době můžete show shlédnout na obřích plátnech ve více než 40 státech a 160 městech po celé Zemi od Tokia přes Moskvu do Ženevy, od Santiaga přes Mexico City a Honkong do Paříže... a nyní i v Praze a v Brně. Přináší reklamní spoty z 60 různých národů napříč kontinenty od Asie, přes Afriku, Severní a Jižní Ameriku až po Evropu.

Jako na podnosu vám bude letos naservírováno 500 krátkých filmů (reklam), z nichž 480 nebylo nikdy promítáno na plátně takového formátu. Mezinárodní a exotická reklama (Egyptské a Indonéské panorama) okořeněná historií (od roku 1989 až po současnost) odráží vitalitu a trendy celosvětové produkce. Cenzura není dovolena: alkohol, tabákové výrobky a sex jsou její součástí, stejně tak jako známí herci a sportovci. Celosvětové problémy jsou diskutovány: ochrana životního prostředí, AIDS, humanitární pomoc, eutanazie, obchody s lidskými orgány...

Program:

Letos se opět setkáme s velmi atraktivním programem. 5 a půl hodinová série reklamních spotů z 52 zemí světa. Výběr nejlepšího, ale i nejhoršího z toho, co reklamní agentury, tvůrci a zadavatelé vymysleli. Nová edice Noci reklamožroutů se stane potěšením a zážitkem. Pro představu uvádíme malý přehled:

* Rok 2008 = rok fotbalu, nenechte si ujít ohromující výběr fotbalové reklamy z celého světa * Rusko a Rusové k vidění v mezinárodní reklamě, to nejlepší z ruské produkce * Paříž v reklamě * Hong-Kongské panorama * Nejlepší polská reklama ve spolupráci s KRT Festivalem * Mexická reklama * Reklamní kampaň mobilního operátora ORANGE * Výjimečný, krátký film pro BMW z rukou filmového ředitele Ang Leea * Série reklam Rozvojového programu OSN (UNDP) * Ohromující rapové snímky, které si nemůžete nechat ujít * Populární francouzský zpěvák a herec Johnny Hallyday * Výtvory z dílny známého francouzského reklamního, hudebního a filmového scénáristy Michela Gondryho, který vytvářel reklamní spoty např. pro Air France, Adidas, Nike, Volvo, Heineken, BMW, Coca Cola, Levi´s, HP atd. * Hvězdy v reklamě jako např. Spice Girls, Novak Djokovic, Ronaldo, Zinedine Zidane, Carla Bruni, Emmanuelle Béart, Georges Clooney, David Beckham, Eric Cantona, Mikhaïl Gorbatchev, Sophie Marceau, Jean Reno, Clive Owen atd.

To je jen málo z toho, co na Noci reklamožroutů 2008 V Palace Cinemas můžete shlédnout. Vyčkejte a nechte se překvapit, co si pro nás letos ještě Jean Marie Boursicot připraví.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika