Britští Filthy Funk Funk na warm-upech k párty Musica

Britští Filthy Funk Funk na warm-upech k párty Musica

01. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už za 10 dní se v pražské Mecce uskuteční oblíbená párty Musica, na kterou tentokrát dorazí světová progressive/trance djská megastár M.I.K.E. no a organizátoři si pro vás připravili zahřívací kola k této akci.
Ano, koncem tohoto týdne, přesněji ve čtvrtek 2.10. a v sobotu 4.10. máte možnost přijít zapařit na warm-upy k akci Musica. Tyto zahřívací kola se na vás chystají v Praze a v Teplicích. Na obou akcích jako hlavní hosté zahrají britští DJs a showmani Filthy Funk Funk, které na obou warm-upech doplní i resident párty Musica, DJ Bon Finix.

První warm-up na Musicu se koná ve čtvrtek 2.10. v pražském klubu M1 na Starém Městě a krom FFF a Bona Finixe zde zahraje i oblíbený DJ Tripmain. V M1 začínáme ve 22:00 a vstup je po celou dobu akce pro všechny úplně zadarmo.

Druhý warm-up se koná tuto sobotu v rámci akce Kick da Night v teplickém klubu Unico Me a i zde se můžete těšit na Filthy Funk Funk a Bona Finixe. O support se jim postará jeden z nejvýraznějších talentů nastupující Djské generace DJ Martin Frank. V Unicu otevíráme ve 22:00 a vstup na tuto akci je stanoven na příjemných 50 korun.

Každý měsíc pořádá DJské duo Filthy Funk Funk svou populární residentní párty Erotique po různých klubech po celé Anglii, na kterou si zvou mimo jiné i velmi exklusivní hosty, jakými jsou Judge Jules, Hoxton Whores nebo Filthy Rich. "FFF" mají za sebou i vystoupení ve superklubech jako Ministry of Sound v Londýně nebo Plug v Sheffieldu. V létě se podruhé vrátili na pártyostrov Ibiza a vrcholem jejich mini Ibiza-tour bylo hraní na vyhlášené párty Dusted v klubu Eden. Jejich vystoupení je speciální tím, že používají velké množství efektů a vytvářejí různé bootlegy s použitím accapela tracků.

A teď pozor. Na obou těchto akcích rozdáváme spoustu slevových kartiček „Musica“, se kterými budou mít všichni jejich držitelé o 50% levnější vstup na Musicu s s fenomenálním Djem M.I.K.E.m. Každý kdo tuto kartičku dostane, bude mít 11. října do klubu Mecca vstup za pouhých 200,- korun a to je na tento druhý říjnový víkend rozhodně nejlepší nabídka pro všechny fanoušky kvalitní tranceové hudby. V České republice o zmíněném víkendu nenaleznete žádnou podobně laděnou párty s tak velkou Djskou hvězdou za tak bezkonkurenčně nízký vstup. Pořadatelská skupina In Music dělá vše pro to, aby se čeští fanoušci kvalitního tranceu dostali na tuto párty co možná nejlevněji. Proto neváhejte a obstarejte si naší slevovou kartičku k akci Musica.

Dodal: Jiří Cechner, In Music
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika