Kupte si včas lístek na Electronic Beats

Kupte si včas lístek na Electronic Beats

22. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Praha, 23. října 2008: Již 14. listopadu 2008 se ve Veletržním paláci v Praze uskuteční třetí Electronic Beats festival, který návštěvníkům nabídne hned dvě scény. Na Live Stage se představí Róisín Murphy, acid-jazzoví Red Snapper, newyorští zástupci nu-diska Hercules and Love Affair a elektropopoví Cartonnage.
Koncerty na Live Stage doplní sety stálic elektronické hudby The Orb, DJe Mr. Oizo, dále pak zahrají Dj Josef Sedloň a The Fakes. Na Electronic Beats Radio 1 Stage, kde budou znít hlavně lámané beaty, vystoupí Djové Radia 1 – Stanzim, Nitrous, Machinefunckt. Sestavu doplní jednočlenný projekt Sonority, který organizátoři vybrali na hudebním portálu Stage.cz. Portál Stage.cz je určený pro prezentaci amatérských i profesionálních muzikantů a mezi hudebníky si získal dobré jméno. Vstupenky na listopadový festival Electronic Beats jsou do 31. října v předprodeji sítě Ticketpro za zvýhodněnou cenu 450 Kč.

Electronic Beats – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – je mezinárodní trendový program, který se zaměřuje na elektronickou hudbu, design a módu. V rámci tohoto programu každoročně probíhá řada akcí a aktivit zaměřených na elektronickou hudbu, její fanoušky a související životní styl. Festivaly Electronic Beats a klubové akce lákají davy příznivců ve všech evropských zemích, kde T-Mobile působí. Aktivity Electronic Beats rovněž zahrnují například časopis, webové stránky či DVD magazín Slices – tato média přinášejí informace o novinkách v oblasti módy, technologií, designu a hudby.

Dodal: Martina Reková, 4Press
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Pátek 14. 11. 2008
Vstup: do konce září za 350 Kč
Vystupují:
Róisín Murphy, The Orb, Red Snapper, Hercules and Love Affairs, Mr Oizo, Cartonnage, Josef Sedloň
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Electronic Beats
Sony Ericsson W350i Walkman
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika