Co nabídne listopadová Housewars

Co nabídne listopadová Housewars

03. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pomalu se blíží den, kdy v brněnském klubu 7.nebe proběhne další, dlouho očekávaný, díl party Housewars. Pro listopadový díl jsme zvolili datum pátek 28.11.2008. Připraveny pro Vás budou již tradičně 2 stage, jedna houseová a druhá trance/progressive.
Jsme velmi rádi, že se nám po mnoha těžkých jednáních podařilo získat hosta opravdu speciálního. Legenda a průkopník houseové hudby v ČR, provokatér a DJ, který v Brně na klubové scéně nevystupoval více než 3 roky, DJ Tráva. Jako druhá hlavní hvězda této party zahraje britský rodák a Vám všem zcela jistě velmi dobře známý Chris Sadler. Do třetice se můžete těšit na velmi populární dvojici BonTrip, kterou tvoří Bon Finix a Tripmain. Na houseové stage vystoupí dále rezident klubu Michal Pesina, rezident party Electronic Connection Martin Hloch a Sony Vega. Druhá stage, která se ponese v rytmech trance a progressive bude hostit rezidenta nejlepší české klubové tranceové party E-motion Štěpána Brucka, dále vytoupí pražský DJ Rewis, kterého můžete znát ze známého projektu Rewalkers. Tyto dva skvělé DJe podpoří domácí DJky Jeaniss a Patricia, která se startá o pondělní večírky Monday Special! a DJ Carl Reins.

Housewars je brněnskou party měsíce, na které nesmíte chybět. DJ Tráva, výborní DJové, skvělá hudba, světelná a laserová show a jako vždy něco navíc, to je Housewars. Již 28.11. v klubu 7.nebe na Jánské ulici v Brně.

Dodal: Honza Gulak, 7nebe
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSEWARS

Pátek 28. 11. 2008
Vystupují:
Tráva, Chris Sadler, Bon Finix, Tripmain, Martin Hloch, Michal Pesina, Sony Vega, Stepan Bruck, Rewis, Patricia, Carl Reins, Jeaniss
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika