Afterparty po Transmission také na Lávce

Afterparty po Transmission také na Lávce

03. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další pražská halovka je za dveřmi a s ní i úspěšná Kentoya afterparty, která se pro tentokrát přemístila do pražského klubu Lávka. Pro návštěvníky je opět připraven nabitý line-up na dvou stagích, který prodlouží Váš rozjetý mejdan.
Všichni jste si zvykli na největší a zároveň nejlepší afterparties s jedinečnou atmosférou, které jsme pro Vás připravovali po prestižních pražských halovkách. Dosud jsme Vám tyto pravidelné afterparties, mezi které patří například White nebo Kentoya afterparty, servírovali v pražské Retro Music Hall a nutno podotknout, že sklidily velmi pozitivní ohlasy a byly velmi úspěšné. Pro tentokrát jsme další Kentoya afterparty, která bude opravdu stát za to, přesunuli do velmi zajímavých a pro Vás určitě neokoukaných prostor klubu Lávka (Novotného Lávka 1, Praha 1).

Těšit se můžete na dvě stage, na kterých vystoupí 15 dj´s. Headlinery Kentoya afterparty budou velmi úspěšná djane E-lite, která se svým recordbagem cestuje stále více do zahraničí a mezi její největší úspěch patří vystoupení na světově známé Love Parade nebo v jihoamerické Kolumbii, českému publiku velmi dobře známý a oblíbený Bon Finix, pražský matador MarcoS a rezident klubu Duplex a Mecca Marty Crow.

Mimo headlinerů na Kentoya afterparty dále vystoupí stále více populární djane Katie, energické duo Subgate & Hozzy, Thonic, Carl Lope, Mark Twin, Lucky & Ricco, Andy T, Raffael De La Rue a Cubic.

Mimo bezkonkurenčního lineupu na dvou stagích pro Vás bude připraven kvalitní zvuk, světla, videoprojekce a hned několik barů, na kterých Vám co nejrychleji připraví drink, dle Vašeho přání. Další parádní afterparty po prestižní halovce v O2 aréně – to je Kentoya afterparty v pražském klubu Lávka. Nevíte jak se nejrychleji dopravit od O2 arény na Kentoya afterparty do klubu Lávka?

Společně s přepravní společnosti Kurýr taxi jsme pro Vás připravili možnost dopravy od O2 arény až ke klubu Lávka. V prostorách mezi O2 arénou a vstupem do stanice metra B Českomoravská, na Vás budou čekat vozy, které Vás na Kentoya afterparty dopraví. Pokud by jste na vůz Kurýr taxi nenarazili, volejte dispečink tel.: 241 090 090, který vám vůz v co nejkratší době přistaví.

Dodal: Ondřej Beránek alias Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KENTOYA AFTERPARTY

Neděle 9. 11. 2008
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
E-lite, marty Crow, MarcoS, Thonic, Bon Finix, Raffael de la Rue, Katie, Lucky vs Ricco, Subgate vs Hozzy, Mark Twin, Andy T, Cubic, Carl Lope
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Kentoya Afterparty
5x 2 volný vstup
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika