Michael C hlásí novinky

Michael C hlásí novinky

17. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Michael C v posledních dnech rozhodně nezahálí a slaví další úspěchy na producentském poli. Support k jeho remixu tracku Old Monitor od projektu Nirthy and Namtrack vyjádřil holandský dj a producent Joop, mimo jiné autor hymny The Future k megaeventu Trance Energy.
Skladbu Old Monitor v remixu Michaela C si natolik oblíbil, že ji zařadil do své srpnové TOP 10 zveřejněné na světoznámém digitálním obchodě Trackitdown. Michaelův remix zařadil mezi produkci takových jmen jako Armin van Buuren, Nic Chagall, Wippenberg, Leon Boiler a Booka Shade.

To však není vše. Z Michaelova studia v poslední době vyšly hned 4 další remixy. Dvakrát byl Michael osloven, aby zremixoval skladby pro nově vznikající alba – DJe Nea a alternativní skupiny Bek Ofis. Singl Don’t Wanna B Like Other Boys od DJe Nea (k poslechu například na www.myspace.com/djmichaelc) se těší velké oblibě při Michaelových vystoupeních a skladba Calgary od kapely Bek Ofis si v Michaelových setech vede stejně tak dobře.

Lores & Tripmain je duo, jehož nový singl Harmonies také dostal nový kabát v Michaelově studiu a světlo světa spatřil 5. 11. 2008 na labelu FS Music. Tento remix se jmenuje „Michael C True Analog Remix“ a již sám název napovídá, že se jedná o velmi specifickou, analogově laděnou záležitost:-). O týden později 12. 11. 2008 vyšel na labelu FS Music Michaelův remix k singlu Roberta Buriana s názvem Redux (Michael C Feels This Way Mix). V současné době Michael pracuje na nové vlastní EP a na společném releasu s Jean Lucem.

Dodal: Tomáš Jelínek, Booking manager
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika