Prosincová Break4beats

Prosincová Break4beats

03. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připoutejte se, zhluboka se nedechněte, pojedeme s kopce a bude to pořádně drncat. Na předvánoční Break4Beats se střetnou zástupci dvou na první pohled zcela opozičních labelů. Pozitivní, blahodárný, konejšivý Hospital, v jehož jménu bude léčit zlomená srdce Nu:Tone vs. agresivní, útočný a nevyzpytatelný Ninja Tune reprezentovaný The Qemists.
Pokud se mezi vašimi oblíbenými DJs nachází jména jako Andy C, Pendulum či Sub Focus, The Qemists vás jistě nezklamou. Na Break4Beats se představí v DJ setu (hrávají také live shows). Druhé zmíněné vydavatelství zastoupí Nu:Tone jakožto jeden z nejzkušenějších doktorů, který pod střechou Hošpitálu pracuje. Jak jde o zlomeniny, stěží byste hledali lepšího odborníka. Při operaci mu bude asistovat MC Rage.

Nápor dvou mlýnských kamenů z různých těst budou zmírňovat našinci. Koogi, kmotr české drum & bass scény, rezident Sayko a Mystique ve flétnovém tandemu s Buraakem.

Na baru se bude tepat jako již tradičně pod breakbeatovým dozorem Breakmatch stage. Během večera se za gramofony budou střídat Parabot, Kotlyk, Spool, Marcco a Yak.

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 19. 12. 2008
Vstup: 190/230 Kč
Vystupují:
The Qemists (UK), Nu:Tone (UK) + MC Rage (UK), Koogi, Sayko, Mystique + Buraak live flute / breakmatch stage: Parabot, Kotlyk, Spool, Marcco, Yak / vj...
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika