Londýn: Silvestr v evropské metropoli

Londýn: Silvestr v evropské metropoli

07. 12. 2008  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (6)
Také si nedovedete představit Silvestr bez pořádné párty? Chcete zkusit něco nového a láká vás zahraničí? Připravili jsme si pro Vás několik tipů z předních evropských měst, které vám snad alespoň trochu usnadní vaše rozhodování. A samozřejmě nemůžeme začít nikde jinde, než v jednom z nejlepších měst světa, Londýně.
31. prosinec je jedním z nejspeciálnějších dnů v roce a tudíž i nejspeciálnější den v party kalendáři každého clubbera. Jedno je jisté. Kamkoliv do klubu se vydáte, všude to vypadá tak, že každý muž či žena si chtějí užít onen speciální den. A to pořádně. Londýn je asi nejkosmopolitnější město světa a pařit se zde dá opravdu sedm dní v týdnu. Proto není divu, že nabídka pro silvestrovský večer je opravdu bohatá. Začněme asi jednou z nejlegendárnějších nocí na Britských ostrovech, kterou je the Gallery.

Ministry of Sound

Týden co týden po několik posledních let přinášela The Gallery všem fanouškům trance music ta nejlepší jména tohoto žánru. Po uzavření klubu Turnmills, který byl její domovinou, se přestěhovala do asi nejlegendárnějšího klubu v Londýně. Ovšemže mluvím o Ministry of Sound (MoS), London. A kdo že přenese všechny dychtivé party people z roku 2008 do roku 2009?

Bezesporu největšími hvězdami budou Above and Beyond. Trancová ikona, kterou nemá cenu představovat snad nikomu. Další neméně známou hvězdou v hlavním sále MoS bude Danny Howells, který se představí ve speciálním tříhodinovém setu. Doplněni budou DJkou, které se přezdívá „lady of house“ a kterou není nikdo jiný než členka skupiny Faithless, Sister Bliss. V MoS ovšem máte možnost navštívit celkem 4 hudební scény a tak nesmíme opomenout ani „Bar“ na kterém vystoupí resident párty The Gallery, Tall Paul. V českých podmínkách je tento DJ ne příliš známý, ale věřte, že je to obrovská ikona na scéně Britské. Vstupné do MoS je příjemných 45 liber.

Více info naleznete v angličtině:
www.residentadvisor.net/event-detail.aspx?id=73354
club.ministryofsound.com/club


Fabric

Další legendou londýnské scény je klub Fabric, o kterém jak DJs, tak návštěvníci shodně prohlašují, že je to klub s nejlepším ozvučením na světě. Takže proč zrovna na Silvestra nevyrazit do Fabricu a nenechat trošku polechtat své ušní bubínky?

Hrát se bude celkem ve třech sálech, kde se představí například Craig Richards, který je již po několik let rezidentním DJem tohoto klubu. Doplní ho držitel prestižní ceny „Best new DJ“ pro rok 1997 DJ Terry Francis.

Nesmím však zapomenout na druhý sál, kde se jako hlavní hvězda představí můj oblíbenec DJ Yoda. Opět v Čechách ne příliš známý, ale na Britských ostrovech neuvěřitelně populární a respektovaný DJ. V UK snad nenajdete festival, kde by se tento pán nepředstavil, a jeho sety plné hip-hopu, housu, hudby z let osmdesátých, ale hlavně scratchingu jsou legendární. Osobně mohu tohoto baviče, který je schopen během dvou hodin odehrát přes 90 tracků, všem doporučit. Vstupné činí 35 liber.

Více info naleznete na:
www.fabriclondon.com


The End

A do třetice legenda a do třetice příslib luxusní párty. Tentokráte v klubu The End. A když jsme u těch legend, s klidem na srdci můžu říct, že Laurent Garnier jí bezesporu je. Tento charismatický Francouz přijal pozvání právě do londýnského The End klubu, kde odehraje zatím blíže časově nespecifikovaný set. Doplněn bude majitelem klubu The End a hlavně skvělým DJem, který je se svým kolegou Bushwackou populární i v našich končinách. Není jim nikdo jiný než Layo Paskin aka Layo. Vstup do The End je 40 liber.

Vice info na:
www.endclub.com


Pakliže v Londýně sice budete, ale žádná z akcí, které jsem zmínil výše vás nezaujala, přinášíme další akce, které rozhodně stojí za zmínku.

Matter NYE
Hustle Nye at Home Bar
Horse Meat Disco at Cargo
Secretsundaze New Years Eve Extravaganza at Village Underground

A pokud byste po silvestrovské noci přeci jen neměli dost, připravil si pro vás klub
Ministry of Sound opravdovou novoroční lahůdku. Na první párty nového roku 2009 přijali
pozváni francouzský hitmaker David Guetta a hvězda BBC Radio 1, Dave Spoon. A víte,co se říká... Jak na Nový rok, tak po celý rok...

Další silvestrovskou metropoli, kterou pro vás připravujeme, je Berlín.
6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
egy
09. 12. 2008 | 23:16:43
+0 | -0
..az na tu tlacenku obcas..
egy
09. 12. 2008 | 23:15:39
+0 | -0
fabric,jednoznacne najlepsi klub..a ten kristalovy zvuk,priestor..chyba mi(:
korinek
08. 12. 2008 | 14:08:26
+0 | -0

moondance

To vypadá slušně ;-).

Co se Fabricu týká, tak mi akorát vadí ty davy. Kolem 1-2 v noci se už nedá skoro ani hnout. Ale ten line-up ... posledně jsme měli - Andy C, DJ Hype, Dillinja, Plump DJs, Krafty Kuts, Filthy Dukes atd. ... tak na 2 festivaly v ČR.

Příště bych to viděl na Stantony ;-)
Jaaan
08. 12. 2008 | 12:57:34
+0 | -0

MOONDANCE NYE 2008 recommendation

pokud posloucháte drum anb bass, tak doporučuju akce tohohle typu, jedná se sice o masovku, ale ten program je vážně našlápnutej :)))



MOONDANCE NYE 2008 http://www.raveguide.co.uk/Magazine/?id=108
Jaaan
08. 12. 2008 | 12:48:40
+0 | -0

wicked fabric

ve fabricu je to vážně bomba, byl jsem několikrát a můžu říci, že je to můj nejoblíbenější klub, hlavně páteční zlomeniny vždy s luxusním line-upem podpořený MCma jsou bezkonkurenční.



Chibuku shake shake :DDD
korinek
08. 12. 2008 | 11:22:49
+0 | -0

fabric

naprosto souhlasim ... lepsi zvuk jsem nikde v zivote nez ve Fabricu nezazil ... druhej den sice piskali usi, ale stalo to za to :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika