Sobotní Rehab v Mecce

Sobotní Rehab v Mecce

08. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prosincová terapie stylové sestřičkovské párty Rehab si pro Vás přichystala další překvapení. Rehab párty, která současně v rámci Rehab Tour 2008 obráží několik top klubů po celé ČR Vás pravidelně léčí nejnovějšími trendy a novinkami z oblasti electro, house a minimal.
Tentokrát Vám přináší posilu ze Slovenska. Není to nikdo jiný než rezident klubu Ibiza, DJ a promotér v jedné osobě DJ Charlie (charlieclubbers.net), který je spolupořadatelem úspěšné klubové noci Le Grande House či originální párty Amnesia Ibiza! Jeho vystoupení bude doprovázet klávesista Same, který má za sebou jak účinkování na live koncertech, tak i v hudebním a filmovém průmyslu.

V současnosti spolupracuje s DJskou komunitou Charlie Clubbers a rozjíždí svou hudebně produkční firmu s názvem Same Keyboards. Tradičně ho doplní Rehab DJs jako jsou rezident DJs Nesquik, olomoucký WOLSCHA aka Mark Tongue a speciální support Dan Cooley z Rádia 1. Na spodní stagi Vás budou léčit v rytmu RnB, Hip-Hop a funky house, spoluzakladatel Rehabu DJ Omar a jeho support ABD52. Pochopitelně nebudou chybět naše sexy go go sestřičky, nové a originální dekorace, žhavé performance a VJská show! Žádná jiná rehabilitace nemůže být více sexy.

Dodal: Blanka Jenčíková, Mecca & Duplex Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS CHARLIE‘s CLUBBERS

Sobota 13. 12. 2008
Vstup: 190 Kč / VIP 690 CZK / Meccamag ústřižky do 24h. vstup zdarma
Vystupují:
DJs: Charlie, Nesquik, Wolscha aka Mark Tongue, Dan Cooley, Ravic 2nd stage - Omar & ABD 52
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika