Michael Burian premiérově v děčínské Aréně

Michael Burian premiérově v děčínské Aréně

10. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Již tento víkend zavítá do známého děčínského klubu Aréna nejpopulárnější a nejúspěšnější český DJ a producent, dlouholetý rezident Summer Of Love a zakladatel labelu Bohemian Recordings.
Poprvé v historii klubu Aréna odehraje v sobotu 13.12.2008 svůj dvouhodinový set novodobý klasik, profesionál nesporných kvalit mezi djs a producent aktuálně úspěšného hitu Vltava – Michael Burian.

Michael Burian patří k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších dýdžejů Střední Evropy a jeho vystoupení můžete slyšet na eventech po celé Evropě. Jako první český DJ získal na začátku roku 2008 pozvání na Winter Music Conference v Miami. Ta je považována za nejzásadnější událost roku na taneční scéně a připodobňována třeba k festivalu v Cannes ve filmové branži a právě zde se rozhoduje o trendech pro celý příští rok. Své sety odehrál na největších festivalech po celém světě po boku světových dj špiček. Věříme, že vystoupení Michaela Buriana na nejočekávanější akci v Aréně se stane nezapomenutelným hudebním zážitkem pro spousty milovníků elektronické hudby a svým osobitým setem, komponovaným na nejmodernější dj technice nadchne všechny přítomné.

Headlinera párty doplní také nadějný DeSean a Tzésar.

DeSean představuje spojení evropsko-asijské euforie a vždy aktuálního zvuku. Joseph Pride aka DJ DeSean miluje progressivní sound říznutý trancem, housem, nebo electrem a přestože patří mezi nováčky mezi djs, stihnul si již zahrát například v Číně a Thajsku s projektem Trance Vision nebo na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Tzésar je dj a promotér z východních Čech podílející se již třetím rokem produkčně na šňůře warm up párties Summer Of Love, která v letošním roce čítala téměř 20 zastávek a byla největší warm up akcí v historii všech festivalů a tanečních událostí v ČR. Kromě toho se věnuje redaktorské činnosti v oblasti elektronické hudby pro různá internetová média a je redaktorem časopisu XMAG.

Akce začíná ve 21 hodin, vstupné je 80 Kč. Na této akci seženete zdarma nové vydání techno.pop magazínu XMAG s číslem 102. V aktuálním čísle naleznete materiál přímo o Michaelu Burianovi a jeho poctě Bedřichu Smetanovi, o krásné LayDee Jane coby průvodkyni po párty světě, která se již také objevila v Aréně, Orbith ukáže jaké to je být fotbalovým trenérem, v XMAGu nechybí ani sexy Ladida za volantem, odhalená Lucca a spousta dalších článků.

Dodal: Tomáš Zika
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL BURIAN

Sobota 13. 12. 2008
Vstup: 70 Kč
Vystupují:
DJs: Michael Burian, DeSean, Tzésar
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
víc hustey
14. 12. 2008 | 13:43:33
+0 | -0
vidíš špatně, vztup je 70.- :))))
Hustey
14. 12. 2008 | 01:46:54
+0 | -0
vidim spatne nebo je tady vstup 10Kc? : D
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika