Blíží se Time2Fusion

Blíží se Time2Fusion

21. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Projekt Time2Fusion pokračuje již třetím rokem a nabízí mladým a začínajícím umělcům prostor a šanci k sebevyjádření, skrze jejich jedinečné umělecké cítění. K nám nejdete jen na pouhou výstavu, ani na klasickou party, ale na celovečerní projekt, který trvá až do ranních hodin.
Setkáte se zde s různými formami umění, ať se již jedná o video art, výstavu fotografií nebo performance DJs, kteří míchají různé hudební styly tak, aby vznikly neopakovatelné hudební zážitký. V rámci projektu se tak představí ostřílení matadoři naší i zahraniční scény, za podpory velmi nadějných a originálních nováčků.

Tentokrát se pro vás brány Paláce Akropolis otevřou již v osm hodin, kdy se vám představí projekt 7th fiction(CZ), který za svou krátkou existenci velmi rychle získává prestižní renomé. Dále se představí projekt Quiet Noize (CZ), za kterým stojí hudebníci a producenti Draq (SSD) a FFoxX (Modulation of XTC). Jejich hudba je silně ovlivněna zejména funkem, breakbeatem, ale také trancem.

Na divadelním baru se vám opět představí skvělý showman a DJ Sakaria (UK), který zavítal zpět do ČR na Time2Fusion. Těště se proto na energický set složený z mnoha hudebních stylů jako je tribal, funk, latino, reggae, techno atd. Jelikož víme, že k jedněmu z nejoblíbenějších stylů, nejen v ČR, patří house, opět vám nabízíme jeho neotřelé a originální podání spolu s breakbeatem od Los Fishos Acidos(CZ) DJs, kteří opět přijali pozvání zavítat mezi své fanoušky do Paláce Akropolis.

Pokud občas protánčíte pár nocí v Mecce, jistě jste nepřeslechli jméno DJe Marka Evila(CZ), který je milovníkem Happy House, a proto ho i rád prezentuje na svých vystoupeních. Jestliže je vám ale milejší Roxy či Cross, pak jste již určitě narazili na dva bratry, kteří se skrývají za jménem D-Dusters(CZ) DJs.

Nad malou scénou se tentokrát stáhnou temná mračna, jakmile se stroje chopí DJ a velmi talentovaný producent Rido(CZ). Ridovo jméno je nejen zárukou velmi kvalitních setů, ale i přehlídkou jeho vlastní produkce spolu s horkými novinkami. V poslední době je jeho jméno spojováno s legendárním labelem DSCI4, takže je určitě na co se těšit! O tom, že blondýny jsou teď nejvíc v kurzu a umí královsky pobavit, vás opět přesvědčí Duo Blondynos – M4Y4 + Rudeboy(CZ), kteří staví drum and bass v back2back podání na novou úroveň. DJs Fedor a Fedo(SK) pro tentokrát také spojili své síly a mají na vás přichystané velmi zajímavé kombinace electrobreaku s trochou turntabelismu. Oba hrají (nejen) na Slovensku již od roku 2000. Dj Fedor se dostal do povědomí také jako organizátor open-air festivalu Rotor Jelenec, který se koná nedaleko Nitry.

Všechny vás srdečně zveme, na velmi nevšední zážitek v čase Vánoc. Nechte se inspirovat a unést uměním do nového roku. Věřte, že se budete zaručeně bavit, stejně tak, jako stovky diváků před vámi. Time2Fusion tentokrát s jediným posláním: Free Visions.

Dodal: Martin Mayer
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TIME 2 FUSION

Sobota 27. 12. 2008
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
7th Fiction (CZ), Quiet Noize (CZ), Sakaria (UK), Los Fishos Acidos (CZ), Mark Evil (CZ), D - Dusters (CZ), Rido (CZ), Duo Blondynos - M4Y4 + Rudeboy (CZ), Duo Blondynos - M4Y4 + Rudeboy (CZ) Fedor a Fero (SK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika