Drum and Bass kalendář 01/2009

Drum and Bass kalendář 01/2009

07. 01. 2009  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (7)
Březen za kamna vlezem. Tak to by se dalo parafrázovat i na letošní leden vzhledem k nízkým venkovním teplotám. Pokud ale nechcete zůstat jako Honza doma na peci a rádi byste se vyrazili bavit a ještě k tomu máte rádi zlámané rytmy, tak vám snad přijde vhod následující stručný výběr několika akcí.
9.1. - Stepslet
Jako každý rok začátkem ledna se i letos bude držet smutek za zemřelého DJe Overflowa. Smuteční pochodový rytmus mu zahrají kolegové z brněnské redrum crew a jako hosta si pozvali olomouckého uměleckého kováře, který si říká Shade aka Gasmask 71.

9.1.- Jungle DnB session
Nejen v brně odehrají svůj set djové X.Morph a Blulajta. Na svou pravidelnou Jungle DnB session si je do pražského Crossu pozvali kluci z T2B crew.

9.1.- Drum Affection
Asi největší tahák na tento den si pro pražské milovníky zlámaných
rytmů připravila Retro Music Hall. Do jejích útrob zavítají Generation
Dub (UK) a Dope Ammo aka Drunken Masters (UK). O zbytek programu se
postarají P.No, Nuz_D, Sayuz, Frock, Owec, Rich a za mikrofonem nebo
nikdo jiný něž MC Jacob

10.1. - DnB In Your Face
Komu to nestačilo v pátek v Perpetuu, může se přemístit do Bystrce na přehradu do místního klubu TeePee. Vinyly tu budou roztáčet Hrr.nec, Rippa, Yardel, Kamikadze, Birg, Dizztrickt, Rybizzz a Mc Dreadlock.

16.1.- CzechPoint
Na poslouchej.net drumandbass stage se v rámci pravidelné klubovky CzechPoint, která je zaměřena převážně na domácí Dj’s, představí duo Deadly Vipers, Medik, Stanzim, Frock, P.No, Dioptrick.

16.1. - Bush
Novou sezónu 2009 jungle a dnb večírků v Roxy názvem Bush odstartuje 16. ledna. Mimo rezidentky IM Cyber se představí dnes již zřídkakdy hrající Koogi, dále pak Sweg a Panorama. Hlavní hvězdou večera je Seba (SWE). Na druhé stagei Luke Skunkwalker & Pauls B.

16.1. - Let the Bass Kick
Na dvanácté pokračování LTBK si Rebellions crew pozvali brněnské Dje Panter a Hrr.nec.
Za Rebellions se vytáhnou jejich známá sestava Jamauba, Czenda, Waran, Tuff.Ghandi aka MC Ghandi a nedávno přizvaný Cubana.

17.1. - DnB Attack
Do Zlína si to přifrčí a svými sety rozdrtí nebezpečná dvojka Sayko a Soldik. O druhou neméně bezpečnou dvojku se postarají Dj’s Ramirez a Proky. Za místní se mixpultem utká Chicco.

23.1 - DnB College
Pohon crew si pro nás připravila specielní přednášku Junglu a drumandbassu. Přednášejícími jsou profesorka BabeLN a vokalista MC Vaant. Dále pak docenti Dr.um a Trifid. Za pořádající vystoupí Gooly, Romitronic a Spool.

23.1.- Drtek Night
Na patnáct minut nebo i dýl si můžete skočit do stejně pojmenovaného klubu v Olomouci. Party tu má pod taktovkou Drtek kru. Jmenovitě Daffy, Krop@tko, Ix-Tremist a Roz-Hlas.

23.1.- Take control
Na lednové Take Control vystoupí djové a vyznavači různých odnoží
tohoto hudebního žánru. Na hlavní stagei se Icicle bude věnovat deep
drumandbassu. Od C.Phonea z uskupení No Money se dá očekávat jejich
vlastní tvorba, tudíž neuro a Sayko bude mlátit hlavou do rytmu
techstepu. Dále je doplní Suki, Sweg a Ahz. Na druhé stagei se
prostřídají Mystif, Rudeboy a Nikola.

24.1.- Audio Sabotage
O trochu tvrdší a rychlejší než v pátek v Abatonu, to bude v sobotu v Pardubickém L-Klubu. Hlavní stage je věnována všem možným odvětvím tekku a coru. Zde se představí Francouzi Suburbass, Roms, Nko, Keygen a K-Plan. Dále pak Ritchie Gee (SP) a české systémy Vosa sound, Neurosys sound a Soundbomber. Na druhé jungle dnb stagei odehrají své sety Ray Keith (UK) + MC Freestyle (UK), Tek (PL) a Vargas (PL) a další.

31.1. - DnB Conference
O týden později ve stejném městě, ale tentokrát v klubu Žlutý pes, se odehraje pravidelná klubovka DnB Conference. Z Ostravy přijedou zahrát No Money a krom místních zahrají ještě Vaczech, Spool, Ufo.
7 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Muzzy
09. 01. 2009 | 22:11:50
+0 | -0
Takže po tom co jsem dostal zdrbáno ze všech světových stran (a musím přiznat, že naprosto oprávněně), jsem se snažil o nápravu, která vykonána jest. Doufám, že tímto je vše v pořádku. Omlouvám se všem poškozeným stranám za dezinformace, které jsem tu nechal zveřejnit. Do příště se polepším (doufám :-D).
TV
09. 01. 2009 | 16:00:50
+0 | -0
Icicle - kvalitní neuro a techstep ?
Muzzy
08. 01. 2009 | 22:07:31
+0 | -0
:-D no nic asi du spat...jeste chvilku a podepisu se jako Lubomýr

08. 01. 2009 | 22:01:49
+0 | -0
Muzzy: Dobrá tedy, budiž Vám odpuštěno, když se tedy tak stydíte.
Muzzy
08. 01. 2009 | 21:57:05
+0 | -0
Ted kdyz si to ctu, si uvedomuji, ze ta informace o TC je zavadejici a mas pravdu Karle...stidim se a timto se PR Take Controlu omlouvam.

08. 01. 2009 | 20:08:58
+0 | -0

ad Take Control

Teď jsem si přečetl i zbytek. Vždyť ten text o Take Control není vůbec pravda, je to celé popletené. Mystif přeci hraje na vedlejší stage, stejně jako Nikola a Rudeboy. Suki a Sweg zase budou supportovat mistra Icicla. Jejej, pane autor!

08. 01. 2009 | 19:50:14
+0 | -0

Drum Affection největší táhák?

Tak to vůbec, na tyhle jump-upové hovadiny přeci nemůže přijít nikdo normální! Největší nášvih bude přeci ICICLE, to ví každé malé dítě. Jeeje, dospějte, prosím!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika