Soutěž o vstupy na Paul van Dyka v Bratislavě

Soutěž o vstupy na Paul van Dyka v Bratislavě

18. 01. 2009  |  Autor: Acid  |  Komentáře (4)
Světoznámý dj a producent Paul van Dyk odstartuje na konci ledna World Tour 2009. V rámci této šňůry zavítá 13.3.2009 k našim sousedům do bratislavské haly Incheba. A my Vám při této příležitosi přinášíme soutěž o volné vstupy na tuto akci.
Paul van Dyk – World Tour 2009

Bratislava 14.1.2009 (Mediazona) - Paul van Dyk světová hvězda djských pódií v rámci celosvětového World Tour 2009 navštíví i Slovensko. V polovině března, spolu s dalšími světově uznávanými hvězdami vystoupí v hale B bratislavské Incheby.

Na jednom pódiu, které bude technicky velmi náročné a na Slovensku bude mít premiéru, vystoupí i známé exotické egyptské DJcombo Aly & Fila, světově proslulé seskupení DJů Scott Bradford a Chriss Scott aka Lexicon Avenue z Anglie a nejúspěšnější český DJ v zahraničí Michael Burian.

Michael Burian se právem považuje za ikonu, která patří ve své zemi k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. Jeho jméno dalece přesáhlo hranice státu a v poslední době ho můžete vidět na různých velkých eventech nejen v Evropě. Jeho vystoupení sklízí obrovský úspěch a vždy, když se někde objeví, vyvolá neuvěřitelné emoce a radost z hudby. Rovněž si získává světový respekt jeho značka Bohemia recordings, pod jejíž hlavičkou nedávno vyšel úspěšný release Vltava. Michael se také věnuje několika rádiovým show, jako např. známé Sound Terminal, Dance Exxtravaganza anebo Bohemian Sessions.

Lexicon Avenue je DJský a produkční tým, který tvoří Scott Bradford a Chriss Scott. Toto duo  dokáže hýbat lidmi po celém světe už více než dekádu. Stále jsou úzce spojeni s legendárními značkami Hooj Choons, Renaissance, Yoshitoshi. V současnosti stále hrávají na všech kontinentech, produkují hudbu a remixy pro obrovské množství vydavatelstvích a významných světových umělců.

Nejžádanější dvojice producentů a DJů z Egypta Aly & Fila patří po Tiëstovi či Faithless k oficiálním vevyslancům charitativní organizace Dance 4 Life a jejich skvělá producentská práce byla oceněna nejen nabídkou na remixy pro top DJe planety, ale i hraním v těch nejvychytanějších klubech světa. Díky své práci pro mnohé světové DJské hvězdy a díky jejich nespornému talentu patří k těm, jejichž jména se skloňují v souvislosti s největšími očekáváními blízké tranceové budoucnosti. Toto jsou také důvody, proč v tomto roce vyšplhali na jedno z nejvyšších "new entry" mezi 100 nejžádanějších DJů planety a v kompletní sestavě se představí premiérově na Slovensku.

Kromě těchto světoznámých umělců se v line-upu objeví také domácí špička Michal Breeth, který se představí ve společném setu s Chrissem Scottem a dále  Drink Team.

>>Zasoutěž si zde<<

Dodal: Marian Tar, Mediazona s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAUL VAN DYK WORLD TOUR 2009 (SK)

Pátek 13. 3. 2009
Vstup: Předprodej 18.50,- Euro, VIP 30,- Euro
Vystupují:
Paul van Dyk, Aly & Fila, Lexicon Avenue, Michael Burian, Chris Scott, Scott Bradford, DRINK TEAM a Michal Breeth
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

01. 03. 2009 | 20:03:30
+0 | -0
no jasně hlavně aby bylo dost lupenu
mikin
14. 02. 2009 | 22:45:23
+0 | -0
kurva jedeeeem
acid
21. 01. 2009 | 06:50:45
+0 | -0
Všetkým milovníkom kvalitnej tanečnej hudby a veľkolepých parties odporúčame neváhať s kúpou vstupenky, ktorú si v najlacnejšej cene 18,50 € a 50 € VIP môžete online zakúpiť iba cez portál www.ticketzona.eu a to len do konca januára. Od februára sa cena vstupenky zvýši. Rezervačný a predajný systém http://www.ticketzona.eu/ vznikol za účelom zjednodušenia nákupu vstupeniek v reálnom čase. Jeho prvoradým cieľom je zabezpečiť ich maximálnu dostupnosť pre každého, 24 hodín denne, bez nutnosti navštíviť predajné miesto. Vstupenku si z pohodlia bytu, či kancelárie, alebo kaviarne jednoducho vytlačíte sami. Portál je veľmi jednoduchý, všetky potrebné kroky sú intuitívne, systém vás automaticky navedie a pomôže vám bezproblémovo si zakúpiť a vytlačiť lístok. Pre tých, ktorý majú radšej prístup k lístkom klasickou formou kamenného obchodu je tu možnosť zakúpenia lístkov aj v sieti Ticketportal v cene 20 €, alebo 55 € VIP.
Peta
20. 01. 2009 | 07:22:52
+0 | -0
Dají se u nás sehnat lístky??
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika