Blíží se Reflex Cannabis Cup

Blíží se Reflex Cannabis Cup

19. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hlavním tahákem hudební části Reflex Cannabis Cupu bude DJ, producent a skvělý hudebník světového renomé – DJ Asad Rizvi. Není to jen jeho exotický vzhled, ale především jedinečný styl, který přitahuje na jeho vystoupení řady fanoušků po celém světě, ani Čechy nejsou v tomto ohledu výjimkou.
Ve čtvrtek 29. ledna si budou moci jeho unikátní set vychutnat návštěvníci Reflex Cannabis Cupu v pražské Roxy. Dokonalou atmosféru akce podpoří videoprojekce z dílny VJ Quarka. Vstup na akci je zdarma.

Asad Rizvi se seznámil s hudební scénou v roce 1994 a brzy na to začala jeho hudební kariéra nabírat na obrátkách. Mezi jeho zastávkami postupně přibývaly velké kluby ve světě, a nechyběly ani české kluby Roxy a Mecca. Asad si získal srdce nejednoho fanouška taneční hudby, ale dostalo se mu také ocenění v některých hudebních magazínech, jako např. „Producent roku 2000“ v časopisu Mixmag, „DJ roku 2000“ v titulu The Face a cena za „Nejlepší kompilaci 2003“ v M8 a dalších.

Tento britský muzikant indického původu je velmi aktivní také jako producent. Pod vlastním nebo uměleckým jménem se mu daří vydávat svou tvorbu na renomovaných labelech jako je Om, Global Underground, The End, Loaded, Honchos, Visitor, SoCo Audio, atd., stejně tak jako prostřednictvím vlastních vydavatelství Wrong a Reverberations. Asad se podílel také na remixech skladeb jiných umělců rozličných stylů - od hip hopu po house music. Asad pravidelně hostuje na nejvyhlášenějších klubových nocích v Británii (kluby Fabric, The End) a drží si i svou vlastní klubovku - Reverberations party.

V loňském roce se Asad zapojil do hudebního projektu The Remote, který dále tvoří renomovaný hudebník DJ Ashley Casselle a zpěvák Ben Lost. Výsledkem jejich spolupráce bylo mj. album "Too Low To Miss", které bylo velmi kladně přijato kritikou a probojovalo se do dvacítky nejúspěšnějších tanečních alb na iTunes. Trio společně i koncertuje a v současnosti pracuje na nové desce.

Ve čtvrtek 29. ledna vystoupí Asad Rizvi v rámci slavnostního vyhlášení výsledků fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup v klubu Roxy v Praze. V podání Asada se můžete těšit na eklektický set plný pozitivní energie a euforie. Na podiu jej vystřídají zástupci české taneční scény v čele s dnes již legendárním DJ Trávou. Pomyslnou hudební štafetu převezme Jan 2 ze skupiny Ohm Square, Petr Braun, Petr K a DJ Manio za doprovodu živého perkusionisty Drum-ID (Havana Club Tour De Bar). Večerem bude provázet Juan (TV Óčko) společně s hlavním patronem soutěže Jiřím X. Doležalem (Reflex).

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REFLEX CANNABIS CUP

Čtvrtek 29. 1. 2009
Vystupují:
Asad Rizvi (Uk), Jan 2, Manio & Drum-Id Cannabis Budha chill out: Petr Braun, Petr K, Tchunhas
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika