Defected slaví 10. výročí existence

Defected slaví 10. výročí existence

19. 01. 2009  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (1)
Jeden z největších labelů na poli house a dance music slaví v letošním roce své 10. narozeniny. A o tom, že se bude jednat o oslavu v skutku velkolepou svědčí jak speciální kompilace, tak obří párty v MoS London.
Defected records nebo prostě a jednoduše pouze Defected je londýnské hudební vydavatelství, které se specializuje převážně na house music. Jeho zakladatelem je velice známý DJ a producent Simon Dunmore.

Defected je především proslavený tím, že se snaží podepisovat umělce, kteří jsou něčím výjimeční a mají specifický zvuk. Své tracky zde vydali například Bob Sinclar, Junior Jack, Sandy Rivera nebo Masters at Work. Rovněž tak i umělci, kteří zde vydali svá alba stojí za zmínku. Patří mezi ně například Martin Solveig nebo Kings of Tomorrow.

Defected se také mezi vydavatelstvími pyšní jedním prvenstvím. A sice, že má asi největší online komunitu na světě, která se rozkládá téměř na každém kontinentě a akce jí pořádané jsou v téměř každém hlavním městem (které můžeme nazývat globálním).



Ku příležitosti svého 10. výročí se vedení Defected records rozhodlo hned k dvojímu počinu. Tím prvním je bezesporu největší kompilace, kterou kdy label vydal. Je jím pěti disková edice nejprodávanějších tracků tohoto vydavatelství, které za posledních 10 let byly uveřejněny. Nemůže tak samozřejmě chybět megahit Another Chance od Rogera Sancheze, E Samba od Junior Jack a nebo Word hold on od Boba Sinclara.

Druhým a troufám si říci, že pro mnohé party people i nezapomenutelným, počinem bude speciální 10th years anniversary party v Londýnském klubu Ministry of Sound. 24. ledna se na ní představí již výše zmínění DJs jako Bob Sinclar nebo Junior Jack, ale také živě The Shapeshifters, španělský, velmi uznávaný a produktivní producent, David Penn, majitel Defected Simon Dunmore a nebo objev loňského roku, ATFC.

Více info naleznete na www.defected.com
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
T
21. 01. 2009 | 07:47:37
+0 | -0
Tak to by neměly v Mektě propásnout
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika