Hip hopový Warm-up DMA

Hip hopový Warm-up DMA

27. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Indy & Wich společně s LA4 nehráli v Praze více jak rok, je to zde poslední exkluzivní koncert, který bude obsahovat málo hrané nebo neznámé skladby. Je to i poslední koncert před novým albem.
Přijďte oslavit 730 dní s nejposlouchanějším hip hopovým rádiem v pražském éteru v pražském klubu Abaton. 2. narozeniny rádia SPIN jsou bezpochyby událostí roku a jedna z nejlepších český hip hopových kapel si šetřila veškeré síly zrovna na tuhle chvíli. Přesně rok jsme neměli šanci vidět, ani slyšet Indyho a ani Wiche v žádném Pražském klubu!

Zárověn Vám narozeniny rádia SPIN přinášejí exkluzivní křest desky THE GOLDEN TOUCH od DJ Wiche, plné amerických hostů! Těšit se můžete také na speciálního hosta v rámci programu!

Hlasování do O2 Dance Music Awards
I v Abatonu bude umožněno návštěvníkům tohoto Warm Upu hlasovat do ankety české taneční a elektronické hudby O2 Dance Music Awards 2008. K dispozici budou PC, online připojená k hlasovacímu formuláři na webu ankety a s hlasováním Vám pomohou naše hostesky. Pro hlasující budou připraveny také dárečky v podobě bublifuku se kterým se rozhodně nudit nebudete. Proto neváhejte a přijďte nás podpořit!

Hlasovat můžete také na Hlasovacích místech

Pokud z nějakého důvodu nemůžete, nebo se vám nechce tento víkend na Hip Hop Allstars do Abatonu, nezoufejte! Ve spolupráci s promotéry jsme pro vás připravili také dvě Hlasovací místa. Prvním z nich je páteční párty Bubbles v Olomouci a druhou možností je taktéž páteční akce Hydrophonic & Friends, která se uskuteční v brněnském klubu 7. Nebe.

Dodal: Martin Borovička, Dance Music Awards
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika