Systematic Colours vol. 2 na scénu

Systematic Colours vol. 2 na scénu

28. 01. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Letos v dubnu vyjde již druhá kompilace labelu Systematic Recordings. Šéf labelu Marc Romboy sestavil hudební skládanku rekapitulující historii Systematic za poslední dva roky: bude plná kvalitního moderního houseu, v kterém nebudou chybět prvky minimalu.
Nová výběrová kompilace labelu Systematic recordings je na světě. Bezmála po 50 releasech již přišel čas na v pořadí druhou kompilaci tohoto vydavatelství. Šéf labelu Marc Romboy se rozhodl vybrat 16 tracků, které umožní posluchači udělat si obrázek o labelu a jeho hudbě, která na něm za posledních několik měsíců vycházela. Poslední výběrovka navíc vyšla v roce 2006, nejen proto se asi rozhodl k takovému činu.



Kompilace má celkem 80 minut do kterých se vešlo, jak už bylo zmíněno, celkem 16 tracků, které shrnují vydavatelskou činnost Systematic Recordings za poslední uplynulé dva roky. Nebude zde chybět Marcova producentská spolupráce s Blakem Baxterem, Chelonisem R. Jonesem nebo Stephanem Bodzinem. Dále se zde objeví taková jména jako Anto Perry, Robert Babicz a dokonce i John Dahlbäck. Zda Marc na kompilaci zařadí i velmi zdařilou spolupráci s Booka Shade (skladbu Everyday In My Life zremixoval Martin Landsky), je zatím ve hvězdách. Nechme se překvapit. Vydání kompilace se plánuje na duben tohoto roku.

www.systematic-recordings.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika