Drum and Bass kalendář 02/2009

Drum and Bass kalendář 02/2009

02. 02. 2009  |  Autor: Muzzy  |  Komentáře (0)
Někteří úspěšně zakončili zimní semestr, někteří ještě dostali pololetní vysvědčení a někteří bohužel výpověď v práci. Pro všechny je ale nachystán drumanbassový kalendář na měsíc únor. Na co se můžete těšit a co si nesmíte nechat ujít, se snad dozvíte z následujícího stručného výběru.
6.2. - Break4Beats
Únorová Break4Beats si pro vás připravila drumandbassovou ikonu, DJe, producenta a šéfa labelu Hospital v jedné osobě Tony Colmana aka London Elektricity (UK). Sekundovat mu bude silná čtveřice Lulu Rulez, Ghonzales, Katcha a Sayko.

6.2. - Rolling Bass
Ve stejný den se v Praze odehraje další díl z dnb-jungleové série Rolling Bass s pořadovým číslem 13. Na koho se můžete těšit? Je to převážně švýcarský host DJ Impact a dále pak Substance-D, Masive Elements, Sayuz , Chmelda a další

7.2. - Shadowbox slaví 10 let
Ač se tomu nechce věřit, tak Shadowbox oslaví letos desáté výročí svého vzniku.
Přijede poblahopřát šéf labelu Critical Music, anglický DJ Kasra. I vy se můžete připojit ke gratulantům a kritickým uchem posoudit, jak to ještě hraje Koogimu a jak válí Deadly Viperz (Akira & Anakin), Nitropank (Nitrous & 2k) a Rudeboy.

13.2. - Bassinfection
Tento pátek bude v Brně velký drumandbassový svátek. Na akci Bassinfection zavítá absolutní špička tohoto hudebního směru, anglický král Ed Rush. Spolu s ním zahrají taktéž angláni z Yardcore crew prezentující jungle a breakcore styly. Za naše své sety odehrají Philip TBC a Raddem, Merkur a Vaczech. Jako vždy nebude chybět reggae-dubstepová stage.

13.2. - Ky Byzniss
Další pokračování klubovky Ky Byzniss je doslova přecpaná DJs. Přijede totiž Londýnská Resistence Fammo crew. Jmenovitě Marcos, Choppah, Fatality, MC Little Joe, MC Attomic Tempo. Za české crews zahrají Bugaboh, Biffidus Aktif, Thiew b2b Maekos, Majal, JJ Jumbo b2b Owec a MC Square.

14.2. - Bumbatko

Kdo z nějakého důvodu nestihne Resistence Fammo crew v Ostravě, nebo chce prožít déja vu, si je může poslechnout o den později v Opavě. S téměř totožným lineupem se zde v klubu Mrkev koná akce s názvem Bumbátko.

14.2. - Touch the Jungle-Special Virus Edition

Těm, kteří nepřijdou na Ed Rushe na Favál v Brně, se majitel Virus labelu představí o den později v klubu Lokalita v obci Slaný. O kvalitní support se mu postarají Nitrous, Jim Barris, Yaneck, Mushroom, Bobesh, Keebl, Yendys, Eddrum a další.

20.2. - Cyberfire 7th Birthday

Sedmé narozeniny seskupení Cyberfire se více, než důstojně oslaví v S-klubu v Olomouci, za účasti takových hvězd jako je Dieselboy (USA) a Simon „Bassline“ Smith (UK). Mezi gratulanty se na české straně objeví X.Morph, Blulajta, Wenia, Shade, Nex, Beaty, Mc’s Vant a Was. O druhou stage se postarají kluci Drtek crew.

20.2. - Let It Roll - warm up

Kdybyste to měli do Olomouce daleko, ale pořád byste si chtěli zaskotačit na neméně zvučná jména, připravil pro vás Let It Roll team warm up na svou březnovou halovku. Na třech stageích se vám představí takové legendy jako jsou Ragga Twins, Hazard, Youngsta a Damalistik. Z našich borců se o zábavu postarají Philip TBC, Basetix Unity, Wash!, Eska, Machine Funck, Pixie Dr. Kary a další.

20.2. - Bush
Abyste to s tím rozhodováním neměli lehké, koná se ve stejný den ještě Bush v Roxy. Zde si Ghonzales pozval Brokes Brothers (UK). Mimo ně ještě zahrají Deadly Viperz, Terqua a Rudeboy.

20.2. - Break Art
Že toho datum 20.2. nabízí opravdu hodně a drumanbassový fanda si bude moci vybrat z několika stylů a regionů, dokazuje další díl akce s názvem Break Art. Zde se pro změnu představí Culture Shock (UK) za podpory Yadela, Redlolee, JJ Jumbo, Meikos, Thiew, Mishak a MC Twety Twizta.

27.2. - Imperialistic Night
Dark edition má podtitul akce Imperialistic Night. Přijedou zahrát belgický DJ Cooh a poláci Ghetto a Mephy. Za domácí budou točit plackami Shade aka Gasmask 71, Hanzall, Leed, Vincent a další.

27.2. - Face2Face
Své narozeniny v P.M. klubu náležitě oslaví MC Dawe. Jeho pozvaní přijala řada DJs mezi, kterými je například Metrik (UK), Wintermute, Elwira, Suki, Babe LN, Romana a mnoho dalších. Sám oslavenec bude loudit zvuky na trumpetu a sekundovat mu ještě bude Flautistar na flétnu.

28.2. - Drum Affection

Zástupci z Ram records se objeví poslední únorový den v přažské Retro Music Hall. Jmenovitě jsou to Lomax a Xample. Sekundovat jim bude MC Ayah. České barvy budou hájit Katcha, etablovaný P.No, Sayuz, Sweg, Skuban a Zwooky.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika