Techno & Minimal kalendář 02/2009

Techno & Minimal kalendář 02/2009

03. 02. 2009  |  Autor: Pav  |  Komentáře (1)
Na české klubové scéně se prozatím vnější ekonomické vlivy neprojevily. Kdy jindy by se měl totiž člověk pobavit, než když je okolo něj taková depka, že? :) Vynechám ve výběru všechny ty warm upy na Apokalypsu. Je jich požehnaně a reklamy mají víc než dost. Spíš se podívám víc do hloubky partylistů a flyerád. Tak jdeme na to.
06.02. - Nu Pagadi
Mikael Stavöstrand je při studiu elektronické taneční hudby pojmem. Tohoto Američana doprovodí slovenský producent a majitel labelu Sologroove Raganova. Jeho deep house a minimal techno živé sety jsou tím nejlepším exportním zbožím od východních sousedů.

07.02. - Mifé
Pražský rezidentní večírek východočecha Subsista. Strašně komplikovaný úvod pro příjemnou a nikterak náročnou zábavu v úplném centru Prahy pár metrů od Václaváku.

07.02. - Clickinq
Na druhém konci republiky se představí v praze etablovaný sukulent Awacs spolu s Bobym 6 Killerem aka Milanem Kroutilem a domácím Carlem Kingem. Awacs je můj favorit a oblíbený klikač a dubstepař. Doporučuje 5 z 5 Monotypů.

13.02. - Full Moon
Premiérová party projektu z dílen Aleše Blehy přinese spojení techna, trance a minimalu. Toto spojení není nikterak nové v tomto prostoru. Nicméně se řadím k těm, kteří zastávají názor, že Abaton je vhodný prostor spíše pro undergroundový a komunitní než pro takovýto koncept. I tak mu ale držím palce a přeji hodně úspěchů. Kdybych nevystupoval na druhém konci D1, došel bych se podívat na Scana X, Subsista s Alou a K-Sandru.

13.02. - Lets go Techno
Do Pardubic opět na techno. Tentokráte s Erikem Sneo a Ianem Voidem. Za zmínku stojí ryze ženská druhá stage.

14.02. - Bubbles
Nečekaně se nám posunula pravidelná spářka projektu Insect Elektrika o měsíc dopředu. Po výtečně hypnotických 3.0 minule přichází trochu zvolnění v podobě v Praze zdomácnělého Bělorusa Sanytche a Radioactive Tunes z Jaroměře.

14.02. - miniMinimos
Velký Minimos má měsíc produkční pauzu a tak je tu malá verze v libeňské hudební klubovně Moje Múza. Na rozjezd před Bubbles ideální.

14.02. - Ultima
Aby toho nebylo na rozhodování málo, v Roxy vystoupí Ortin Cam na Agentově rezidentním večírku.

20.02. - Apokalypsa Virtual Reality
Nemohu nezmínit, přestože jsem na této party nikdy nebyl. Svátek brněnské (+okolí) techno scény a opět přehlídka aktuálních fashion trendů. Zahrají například Vitalic a Ben Sims.

20.02. - Noční směna
Jak příznačně opět na druhém konci planety Česká republika vystoupí živě Elektrabel v doprovodu surovců Daha a Gingera.

21.02. - Laundry
Rezidentní večírek Lillou a Vika tentokráte s Clarou Bailar.

27.02. - Magion
Minimalovým svátkem měsíce února je bezesporu Click Joeův Magion s Němcem Dapaykem aka Mark Bois jakožto hlavním hostem. Výtečný support pochystají Dreikommanull, Kleinschmageraudio live, Insect Elektrika s Exem live a Peter Wünsch.

28.02. - Akropolismultimediale

Modeselektor a Pfadfinderei živě! Jestli vám to nic neřekne, tak koukejte hledat sakra! :)

28.02. - Alles Gute - de luxe session (Gecko, Praha)
O tom, že se pražský klubík Gecko rozjíždí netřeba spekulovat. Další pravidelnou akcí se stává Alles Gute, na jejíž premiéře vystoupí brněnský Shala stojící za Midi a Nu Pagadi spolu se Sonjou, Awacsem a Milanem Kroutilem, kterého někteří znají i jako Bobby 6 Killera

28.02. - 10 Years of JZD
Srb Makro Nastič jako hlavní dárek k desátému výročí tohoto hudebního JZD. Gratulujeme!
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
b6k
04. 02. 2009 | 09:03:55
+0 | -0
ciao monotypku, koukam ze Ti vypadla akcicka, a sam jsi na ni delal flaya!! ALLES GUTE :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika