Tip na trance alba a kompilace pro březen

Tip na trance alba a kompilace pro březen

04. 03. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (6)
Zajímá vás, jaká nová alba nebo kompilace si v oblasti trance a progressive hudby pro nás připravil měsíc březen? Pak jste tu správně. Stačí pokračovat ve čtení tohoto článku, a už vám neunikne žádná zásadní jarní novinka. Navíc se můžete podívat, co již brzy bude připraveno na pultech obchodů.
Rank 1, John O' Callaghan - Trance Energy 2009
(datum vydání je 6. březen 2009)

Kromě toho, že Rank 1 připravili pro letošní Trance Energy pravděpodobně jednu z nejlepších hymen, a to skladbu L.E.D. There be light, také pro tento svátek všech fanoušků trance hudby připravili i kompilaci. Kromě už zmíněné hymny se můžete v mixu Rank 1 těšit na skladby od Jochena Millera, Ernesto vs Bastiana nebo třeba First State.

Na druhém CD se můžete těšit na nejlepšího irského dje současnosti, na Johna O'Callaghana. Ten na svůj mix vybral jména jako Armin van Buuren, Tom Colontonio, Paul Webster a další. Na tomto cd také uslyšíte Johnův nový track Surreal, který připravil společně se zpěvačkou Jaren.


Markus Schulz – Toronto '09
(datum vydání je 8. březen 2009)

Po Miami '05, Ibiza '06 a Amsterdam '08, nyní přichází Markus Schulz s dalším dílem ze série svých kompilací. Pro tentokrát se Markus nechal inspirovat kanadským městem Toronto a zvláště světově proslulým Guvernment komplexem, který podle Markuse nabízí obrovskou inspiraci. Tato kompilace je ve dvoudiskovém provedení.

CD 1 není další mix aktuální hitů, ale bude zastávkou v čase. Zvuk tohoto CD je temnější, pomalejší a vyplňuje se mezi sebou zvuky, které budete nadále objevovat s každým dalším poslechem. CD 2 začíná poctou Kool Haus, což je velká hala v Guvernment komplexu, ve které měl Markus možnost několikrát hrát. Posláním tohoto CD je uplifting cesta s typickými beaty Markusova zvuku a euforickými okamžiky.


Kyau & Albert - Best Of 2002 – 2009
(datum vydání je 12. březen 2009)

Německá dvojka Kyau & Albert je v poslední době hodně vytížená. Kluci pracují jak na svých věcech, tak na remixech dalších umělců a jejich práce sklízí velké úspěchy. O loňském roce můžou říci, že byl jeden z nejlepších.

Markus Schulz je nazval producenty roku a na své kompilace je zařadili jak Tiësto (ISOS 7 Asia), tak Armin van Buuren (ASOT 2008). V obou dvou případech si vybrali jejich remixy. Nyní se tato dvojka, sídlící v německém Loebau, rozhodla vydat své Best Of CD. Těšit se můžete na všechny jejich hity jako Always A Fool, Kiksu, Walk Down, nebo Are You Fine? a mnoho dalších. Takže pokud jste jejich velkými fanoušky, tak tohle album vám doma nemůže rozhodně chybět.


Filo & Peri – Blueprints
(datum vydání je 15. březen 2009)

Tato kompilace vychází k oslavě desátého výročí Deepblue Records. Výsledkem je ohromující sbírka skladeb a remixů, které toto vydavatelství vydalo v dřívějších dobách. Vedle toho se můžete těšit i na nové kusy. Kompilaci sestavilo duo Filo & Peri, kteří jsou bezesporu jedni z nejlepších amerických trance producentů a djs. Můžete se těšit na inteligentní a emocemi nabitý mix. Filo & Peri vytvořili magickou kolekci trance klasiky a budoucích hymen.


Trance World 6 - Mixed by M.I.K.E.
(datum vydání je 16. března 2009)

M.I.K.E., Push, Plastic Boy, Absolute to je jen výčet z dalších 60 nicků, pod kterými tento producent a dj tvoří své skladby. Některé skladby tohoto belgického producenta se staly legendami a klasikami, jako např. Universal Nation nebo Strange World, které vydal jako Push. Patnáct let produkování a zkušenosti s vydáním šesti alb se odrazily v dalším pokračování Trance World. Tentokrát již šestým v pořadí. Pokud vás zajímá, kdo má na svědomí předchozí díly, tak jsou to John O'Callagahn , Sean Tyas, Signum, Robert Nickson a Aly & Fila.

M.I.K.E. vybral některé ze svých osobních favoritů, oblíbených skladeb, a precizně tyto nejčerstvější tracky poskládal. Na kompilaci tak najdete producenty jako Jaytech, Rex Mundi, Armin van Buuren, Rank 1, Signalrunners, Sebastian Brandt a mnoho dalších, což mluví za vše. Belgičan také pro tento díl vyrobil speciální hymnu, a to skladbu nazvanou podle samotné kompilace, tedy Trance World. Vy se už nyní můžete těšit na dvouhodinovou cestu do různých koutů trance hudby, od základních deep proggy věcí, až po nejlepší povznášející tech-trance.


Armada Presents Miami Tunes 2009
(datum vydání je 22. března 2009)

Pomalu se blíží světoznámá Winter Music Conference v Miami a při této příležitosti vydává holandský label Armada Music své  2CD Miami Tunes 2009. Na dvou discích se můžete těšit na úplné novinky, loňské megahity a nestárnoucí klasiky.


Judge Jules - Bringing The Noise
(vyšlo 9. února 2009)

Veterán trance scény Judge Jules vydal už své druhé umělecké album. Během velmi úspěšné kariéry, která zahrnuje plné dvě desetiletí hraní, se Jules stal jednou z nejpopulárnějších tváří na scéně. Spolupracoval se spoustou hvězdných jmen a má také vlastní radio show na největším ostrovním rádiu, konkrétně na BBC Radio 1. Jeho styl by se dal popsat jako energický trance a hardtrance. Po debutu Proven Worldwide, který vyšel v roce 2006, si pro nás připravil čerstvou nálož 12-ti skladeb. Na albu můžete slyšet zvuk starého dobrého old trancu, electro tracky, ale také hutné beaty.


Armin van Buuren – Imagine: The Remixes
(vyšlo 16. února 2009)

O tomto albu jsme již informovali, přesto bychom ho zde nechtěli vynechat. Po svém velice úspěšném třetím uměleckém albu Imagine přišel Armin s jeho dalším pokračováním. Pokračováním, které obsahuje remixy na původní skladby. Armin osobně požádal některé z nejlepších producentů, aby udělali vlastní verze jejich zvuku na jeho tracky.


Dj Carl B - In Trance We Trust 013
(vyšlo 23. února 2009)

V únoru 2009 byl vydán další díl jedné z nejvíce plodných a hojně kupovaných trance kompilací ze stáje In Trance We Trust. Po velmi úspěšném ročníku 2008, kdy tento holandský label vydal tracky legendám, jakými bez pochyb jsou Johan Gielen, Cor Fijneman, Mark Norman, Phynn, Misja Helsloot a Ton TB (Three Drives), nyní přišel čas kompilace In Trance We Trust 013, kterou sestavil a smíchal mladý švédský dj a producent Carl B.

Ten byl v roce 2008 Tiëstem označen jako dj s nejlepším příchodem na scénu. In Trance We Trust 013 představuje 14 úžasných euforických tracků, které mohla trance scéna v tuto chvíli nabídnout.
6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
NejPavel
09. 03. 2009 | 00:37:24
+0 | -0

Trance Energy

http://download.cz.hellshare.com/va-trance-energy-2009-2cd.rar/190766
JS
08. 03. 2009 | 23:54:48
+0 | -0

Čeština

Mmm, Ctirad je nepoučitelný ... už jen třetí řádek odspoda ... kdo to má číst ...
NejPavel
08. 03. 2009 | 23:35:46
+0 | -0

Markus Schulz

http://download.cz.hellshare.com/va-toronto-09-mixed-by-markus-schulz-2cd.rar/190673
toxo
07. 03. 2009 | 14:09:30
+0 | -0

to downloaders

vzhledem k tomu ze pulka veci jeste nevysla tak asi nikde :D
honzin
07. 03. 2009 | 00:29:12
+0 | -0
centzura coz....
Filip
06. 03. 2009 | 10:23:04
+0 | -0
kde se to da stahnout??
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika