Jarní Decadance se stěhuje do SaSaZu

Jarní Decadance se stěhuje do SaSaZu

09. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jsme rádi, že můžeme všem fanouškům party Decadance oznámit první novinky k následujícímu termínu této akce. Další edice Decadance se bude konat dne 22. května 2009 v prostorách nově otevíraného klubu SaSaZu.
Tento unikátní prostor nabídne nejmodernější řešení zábavy a navíc bude svým dispozičním řešením jedním z největších klubových prostorů v Evropě. Tento superclub je moderně a velkoryse řešený prostor, který vznikl v jedné z velkých starých hal, které jsou součástí areálu pražské holešovické tržnice. Klub poskytne návštěvníkům naprostý komfort, perfektní servis i kompletní zázemí, což rozhodně návštěvníci Decadance uvítají jako zásadní posun dopředu. Samozřejmostí je i množství nejmodernějších technických vychytávek – světla, zvuk, projekce a mnoho dalších překvapení. Celý komplex v neposlední řadě uchvátí své návštěvníky celkovým dispozičním pojetím, moderním designem a především i množstvím prostorů pro sezení. Možnost parkování přímo v areálu je samozřejmostí.

Jsme nadšeni z této změny a věříme, že stejně tak ji budou vnímat i veškeří příznivci party Decadance. Klub SaSaZu je totiž přesně tím prostorem, který jsme od počátku vzniku konceptu Decadance marně po celé Praze hledali. Věříme, že v tomto klubu návštěvníci našich eventů zažijí tu pravou atmosféru, umocněnou vizuláními zážitky, přímým kontaktem s účinkujícími a prožitým příběhem, tak jak to Decadance umí .

Stejně jako předchozí díly, i tento bude mít svoje stěžejní téma a příběh. Tentokrát budou hosté přeneseni do prostředí opery, jelikož téma této edice bude Fantom Opery. Návštěvníci se mohou těšit na tématické dekorace v celém prostoru, kostýmy tanečníků a účinkujících, projekce a další perličky v programu během celé noci. I tentokrát provede návštěvníky celou nocí duch Decadance, tentokrát poněkud démonický. Tato edice slibuje rozhodně velký vizuální zážitek, prostě show, kterou nežajitete nikde jinde.

V následujících dnech přineseme první jména z line-up a účinkujících a další novinky. Předprodej vstupenek bude zahájen 1. dubna 2009. Sledujte naše stránky www.decadance.cz nebo se přidejte k oficiální skupině Decadance na Facebooku www.groups.to/decadance

Dodal: Zdeněk Masopust, Dedadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE

Pátek 22. 5. 2009
Vstup: 450/590 Kč, VIP 790/990
Vystupují:
DJ Sammy, Michael Burian, Wippenberg, Milan Lieskovski + live Vocals,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika