Telefon Tel Aviv zahrají v Roxy

Telefon Tel Aviv zahrají v Roxy

09. 03. 2009  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Telefon Tel Aviv vyrážejí navzdory nedávným smutným událostem na evropské turné k novému albu Immolate Yourself. Jednou ze zastávek bude i pražská Roxy, kde TTA měli zahrát původně 18.března. Podrobnosti níže.
Připadá mi to tak trochu jako Déja vu, byť s velmi hořkým nádechem. Před měsícem a půl jsme vás, konkrétně 22. ledna, informovali o připravovaném koncertu této fenomenální kapely z New Orleansu v Roxy. Nikdo v tu chvíli ještě netušil, že právě tento den bude dnem, který navždy změní tvář Telefon Tel Aviv. Charlie Cooper byl nalezen mrtev. Jedna část Telefon Tel Aviv je navždy pryč, ale jejich zvuk zní dál. Možná právě to si uvědomil Josua Eustis a Telefon Tel Aviv tak vyráží na původně zamýšlené evropské turné.

V Praze se Telefon Tel Aviv představí 11. června a spolu s nimi především výtečné album Immolate Yourself. Zesnulého Charlieho Coopera nahradí za klávesami Alfredo Nogueira. Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích za cenu 250 Kč, případně na místě za 350 Kč. Hudba Telefon Tel Aviv je postavena na experimentování a hledání nových cest za pomoci citlivých, lehce melancholických melodií. Projekt funguje již deset let a má na kontě tři alba, z nichž na poslední, Immolate Yourself, jsme si museli počkat celých pět let. A ač někteří kritikové tvrdí, že IDM se jako žánr vyčerpala a v podstatě recykluje sebe sama, což je dle některých případ i Telefon Tel Aviv, fantazie jakou nám na albu nabízejí má stále zákoutí, jež stojí za prozkoumání. Aneb kdo IDM nikdy neprozkoumal, má ideální možnost se seznámit s tím nej co nabízí.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika