Fedde Le Grand a Markus Schulz na PURE

Fedde Le Grand a Markus Schulz na PURE

10. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Program klubových nocí agentury United Music s názvem PURE, pro první polovinu letošního roku, je nyní kompletní. Po Ericku Morillovi 20. března a Paul van Dykovi 17. dubna, přijedou do nového prostoru SaSaZu další dva velikáni světové elektronické hudby.
V pátek, 8. května 2009, vystoupí na třetím letošním vydání PURE holandská houseová hvězda Fedde Le Grand. Autor hitů „Put your hands up for Detroit“ či „Let Me Think About It“ se u nás poprvé představil na loňské Sensation, kde si okamžitě získal sympatie mnohatisícového davu. Fedde Le Grand do Prahy zavítá v rámci svého Output World Tour, při kterém navštíví metropole jako New York, Miami, Barcelona, Paříž, Amsterdam, Londýn, San Paulo, a další Jeho vystoupení vždy přináší porci té nejlepší house music plnou nejnovějších hitů a remixů z jeho bohaté produkce, a i tentokrát se můžeme těšit na strhující show, kterou podpoří domácí DJs Michael Burian a Brian.

Sobota 13. června slibuje další noc, na kterou budeme opět dlouho vzpomínat. Po dvou letech se dočkáme druhého klubového vystoupení Markuse Schulze v Praze. V rámci Global Dj Broadcast World Tour vystoupí Markus v exkluzivním 5ti hodinovém setu, publikum mu rozehřeje kanadský talent Glenn Morrioson, a noc zakončí Michael Burian. Markus Schulz aktuálně zaujímá 8. příčku v anketě DJ Mag o nejpopulárnějšího DJe planety. Naposledy vystoupil v Praze na listopadové Transmission, pro kterou složil hymnu s názvem The New World, k níž vznikl oficiální videoklip ze záběrů pořízených právě na Transmission. Videoklip aktuálně shlédlo na Youtube téměř 300.000 návštěvníků, a odvysílaly jej prestižní světové hudební televize jako MTV, holandská TMF a domácí Óčko.

Jak již bylo řečeno, tyto party se odehrají v novém unikátním prostoru SaSaZu v pražských Holešovicích. Speciálně pro PURE zde bude posílen zvukový aparát a přivezeny další speciální efekty. O videoprojekce se tradičně postarají holandští Vision Impossible. Vstupenky a VIP vstupenky do luxusních VIP prostor jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro.

Více informací na www.pureprague.cz

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE

Pátek 8. 5. 2009
Vstup: 750 Kč
Vystupují:
Fedde Le Grand, Michael Burian a Brian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika