Staň se moderátorem MTV

Staň se moderátorem MTV

12. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
TV Nova hledá nové moderátory a moderátorky pro hudební kanál MTV. Všechny mladé a kreativní lidi, kteří by se chtěli stát českou či slovenskou tváří nejznámější hudební televize na světě, zve do velkého výběrového řízení, jež začíná 16. března 2009.
„Hledáme hlavně nové, neotřelé osobnosti s potenciálem do budoucna,“ říká ředitelka kanálu MTV Alexandra Ruzek. V první fázi, která bude probíhat od 16. března do 5. dubna, se do výběrového řízení může hlásit každý, komu je mezi 16 – 30 lety a mluví plynulou češtinou nebo slovenštinou. Stačí jen zaslat své profilové video v délce maximálně jedné minuty a vyplnit formulář na webových stránkách www.mtv.cz. Pro ty, kteří internet k dispozici nemají, je připravena možnost nahrát své video a přihlásit se do výběrového řízení ve vybraných městech v České republice.

Z nejlepších 200 videí a adeptů na moderátory MTV budou vybírat sami diváci a uživatelé webových stránek. Hlasování bude probíhat od 8. do 15. dubna na internetových stránkách www.mtv.cz. Hlasující budou svým oblíbencům přidělovat body v rozmezí od 1 do 5. Autoři prvních pěti videí s nejvyšším počtem bodů pak budou pozváni na finálový casting do Prahy, kterého se zúčastní i pět desítek autorů videí vybraných odbornou porotou.

Více informací o výběrovém řízení, a to včetně pravidel účasti, aplikačního formuláře, galerie videí i přítomnosti týmu MTV ve vybraných městech, najdete na webových stránkách www.mtv.cz.

Termíny a místa výběrových řízení:
22. března Praha, Nákupní centrum Metropole Zličín
27. března Ostrava, Obchodní centrum Futurum
28. března Brno, Obchodní centrum Olympia
04. dubna České Budějovice, IGY Centrum
05. dubna Praha, Nákupní centrum Metropole Zličín

Dodal: Marek Teyssler
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 04. 2009 | 17:21:27
+0 | -0

info!!

a v jakáá jste tedka fázi? a kdy bude te konkurz v Praze???
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika