Huoratron na Plastique

Huoratron na Plastique

12. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S potěšením Vám oznamujeme, že hostem dalšího dílu Plastique bude finský zvukový šaman, všemocný Huoratron ! Tenhle vousatý týpek je kolegou Obiho Blanche z labelu New Judas, který u nás vystoupil s velkým úspěchem v lednu tohoto roku.
Opět jsem vsadili na živé vystoupení a tentokrát se opravdu můžete těšit na něco výjimečného. Huoratron není jen člověk, je to výjimečná bytost, jehož vystoupení je jako výbuch sopky.

Pravidla přírody říkají, že zde může existovat pouze jeden Alpha Male. Podle pravidel hlasitých a rytmických beatů je tu pouze jeden Alpha Sound. Mocný Huoratron je ztělesněním obojího.Nevíme, zda je to výsledek přirozeného genetického vývoje nebo je to biogentický experiment, ale máme zde co dočinění s bytostí, která má hned několik naprosto nehumanoidních vlastností. Jediné, co můžeme tvrdit s určitostí je fakt, že jeho beaty jsou schopny povznést posluchače do sfér, kam se člověk jen stěží dostane. Huoratron je ten, při jehož vystoupení zažijete nadpozemský zážitek, kdy realita pozbývá smyslu a vy vkročíte do říše fantazie.

Dodal: David Fořt alias Vectif, Radost FX Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PLASTIQUE

Pátek 20. 3. 2009
Vystupují:
Huoratron, Vectif, Tvyks
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika