Soutěž s pivem Gambrinus

Soutěž s pivem Gambrinus

12. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třetí ročník hudebního projektu Gambrinus Mp3paráda dospěl do finále. Ve třech kolech jste vybírali nejlepší patnáctku ze zatím méně známých, avšak velmi kvalitních hudebních projektů. O tom, která skupina nakonec dostane příležitost nahrát své EP v profesionálním studiu a vystoupit na některém z velkých festivalů, rozhodnou během března na www.gambrinus.cz opět sami fanoušci kvalitní muziky. Server Poslouchej.net a Gambrinus vám nyní přináší soutěž o tři poukázky na karton piva a tři stylové mikiny Gambrinus.
Třetí ročník hudebního projektu Gambrinus Mp3paráda dospěl do finále. Ve třech kolech jste vybírali nejlepší patnáctku ze zatím méně známých, avšak velmi kvalitních hudebních projektů. O tom, která skupina nakonec dostane příležitost nahrát své EP v profesionálním studiu a vystoupit na některém z velkých festivalů, rozhodnou během března na www.gambrinus.cz opět sami fanoušci kvalitní muziky.

„Jsem rád, že se v této velmi zdařilé internetové hitparádě objevují na předních místech postupových kol tak kvalitní rockové skupiny, jakými jsou například Boa, Matahari, Jackye, Tenebra a Memoria. Dokazuje to, že se na české rockové scéně začínají pohybovat skupiny, které kdyby měly možnost získat profesionální management, mohly by být známými nejen ve svých regionech nebo v lepším případě v České republice, ale i za hranicemi směrem na západ,“ říká o finálové sestavě hudebník a hudební dramaturg Gambrinus MP3parády Petr Kůsa. Gambrinus jako jeden z největších partnerů české hudební scény chce podpořit kvalitní hudební projekty, proto i letos vítěz Gambrinus MP3parády dostane příležitost nahrát svou demo nahrávku (EP) v profesionálním studiu. Nejvyšší metou ve výčtu cen pro vítěze však pro většinu kapel jistě bude příležitost koncertovat na některém z největších českých hudebních festivalů (festival bude upřesněn později, loňské vítězné skupiny zahrály na Benátské noci). Hlasovat pro své favority můžete na web mp3parády až do konce března 2009.

>>Zasoutěž si zde<<

Dodal: Aleš Povr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika