Březnový program v Café Amsterdam

Březnový program v Café Amsterdam

16. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jaro ťuká na dveře a Café Amsterdam láká na opravdu výjmečné akce! Nově můžete navštívit i naše čtvrteční party, nebo jen tak dorazit na pivo a poslechnout si taneční hudbu v týdnu. Rádi bychom vám nabídli koktejl ve speciální akci
Velkým překvapením je víkendové mecheche v podobě dvou panáku zdarma v průběhu večera pro celý podnik. Nevěříte? Přijďte si to vyzkoušet. Jediné, co vám neprozradíme, bude hodina podávání. Takže vyčkejte na zvonec a hurá k baru. Raději si potrpíte na sladké vitamínky? I na vás se nezapomnělo, na každé víkendové párty si budete moci zobnout z mísy s ovocem. Posuďte sami!

Ve čtvrtek 19. 03. přijďte ochutnat párty Cookies. Večerem budou provázet djs -JB- a Franco, a ponese se v rytmu house a minimal techna. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

Třetí pátek 20. 03. vás povzbudí k tanci párty All night long - silná káva, kterou připraví ostřílená dvojice Da Moon & Soundjet ze západočeského NUbreed.cz bookingu. Tato dvě jména jsou spojená s akcí Dance In The Sky v plzeňském Sky Baru, klubem PH+, rádiovým pořadem Moonlighting a legendárním plzeňským barem Mazaný Králíček. Stejně jako dobrá káva, udrží vaši bdělost až do rána a povzbudí vaše nohy na parketu směs aktuálního tech-house s příchutí electro, lehce oslazená progressive a dochucená minimal soundem.

Sobota 21. 03. bude patřit dvojici, kterou není třeba představovat! Elektromágové české taneční scény WeKi Djs a jejich párty Scandal. Tentokrát si přivzali na posilu spoustu nových tracků, kamarádů a plno alkoholu :-)). Hrát se bude electro house, electro pop, electro techno, minimal. Motto večera je nepřijít = nežít!

Ve čtvrtek 26. 3. si přijďte poslechnout naší studentskou akcí Student Night, na které se o hudební produkci postará dj Mirza & Dmitry. Připravte se na nu-rave, nu disco, italo disco. Začíná se ve 21h a vstup je zdarma.

V pátek 27. 03. se těšte na houseovou, electro housovou noc s lehkým nádechem undergroundu - Bluesound Night. Desky roztočí známá partička Roman Rosi, Kaik a Tomics z hudebního seskupení Bluesound djs.

Poslední sobotu 28. 03. se vám představí párty Analog! Hudební parket rozvíří dvojka Rhys Davies a Sly Antro z Velké Británie. Jejich specialitou je především nadupaný uplifting house a také electro house. Přijďte si zadovádět a věřte, že se vám nebude chtít domů.

Dodal: Kim Pixa, Café Amsterdam
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika