Poslední informace k PURE v SaSaZu

Poslední informace k PURE v SaSaZu

18. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již zítra, tedy v pátek 20. března, se v novém prostoru SaSaZu v pražské holešovické tržnici odehraje první vydání klubové noci PURE. SaSaZu bude otevřeno poprvé pro veřejnost, a proto si pozorně přečtěte následující informace týkající se zejména dopravy do klubu.
V SaSaZu je vše připravené pro páteční večer. Těšte se na ohromující světelný park, Funktion One sound systém, a klub s vybavením a interiérem, který u nás nemá obdoby.

SaSaZu se nachází v prostoru holešovické tržnice v Praze 7. Během páteční noci budou otevřeny 2 vchody do areálu. Hlavní vchod je z Bubenského nábřeží, kam se dostanete buď tramvají, nebo taxi. Pokud pojedete autem, je možné jej zaparkovat v prostoru tržnice na několika parkovištích. Vjezd pro auta je z ulice Jateční. Z obou vchodů bude k SaSaZu vedena navigace. Vstupy do klubu se nachází na kratší straně budovy poblíž parkoviště, které hraničí s Argentinskou ulicí. Vstupy do areálu a do klubu jsou na mapce označeny červeně.

SaSaZu se otevře v 10.00 hodin. Hudební produkce začne úderem 10. hodiny, kdy jako první vystoupí Michael Burian. Jednu hodinu po půlnoci nastoupí hlavní hvězda Erick Morillo, který odehraje 3 hodinový set. Poslední 2 hodiny bude za DJským pultem předvádět své umění Jerome Isma-Ae, a PURE tak skončí v 6 hodin ráno.

Na místě budou v prodeji základní vstupenky za 750 Kč. Tyto vstupenky zakoupené na místě platí pro jednu osobu. Základní vstupenky zakoupené v předprodeji platí pro 2 osoby. Oficialni afterparty proběhne tradičně v klubu Studio 54.

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE - ERICK MORILLO

Pátek 20. 3. 2009
Vstup: 750,- Kč / VIP 1500,- Kč
Vystupují:
Erick Morillo, Jerome Isma, Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika